Sponsors

 

Nieuws

Overzicht corona-nieuws (versie 2/12)

2 december 17:00  Om alle nieuws die er rondom corona, de maatregelen en andere belangrijke communicatie te verzamelen en makkelijk beschikbaar te stellen, hebben we dit verzamel-artikel gemaakt. In dit artikel vind je alle actuele informatie, die op onze website staat. Bij vragen, graag contact leggen met de begeleiding van je team of met de coördinator van de categorie. (svp via een prive-app of telefoontje)meer »


Coronamaatregelen vanaf zo. 28 november

29 november 8:15  Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 26 november zijn er nieuwe maatregelen aangegeven. Vanaf zondag 28 november gelden er diverse nieuwe maatregelen, welke hieronder aangegeven zijn. Deze maatregelen gelden t/m zaterdag 18 december.meer »


Update : Spreekuur Sportblessures t/m maandag 20 dec.

27 november 8:15  Iedere maandag organiseert Fysio Van Hoof een (gratis) 'Spreekuur Sportblessures' op ons sportpark, tussen 18.30 en 19.30 uur. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken, je kan tussen 18.30 en 19.15 uur binnenlopen bij de verzorgingsruimte, boven op sportpark 't Heike. Echter, op de maandagen 29 nov en 6-13 en 20 december zal dit Spreekuur op een andere locatie plaatsvinden en moet je je vooraf aanmelden!meer »


Update! Wanneer wel of niet voetballen ?

22 november 9:45  Voor de ouders/verzorgers en voor ons als vereniging blijft het een lastige inschatting of kinderen wel / niet naar de trainingen en wedstrijden mogen met klachten. Wij adviseren hierin de beslisboom van de basisscholen te gebruiken en de regels vanuit de overheid op te volgen.meer »


Worstenbrood-actie ! (bestellen t/m zo. 12 december)

19 november 9:30  Ook in 2021 hebben we, in samenwerking met onze sponsor Bakkerij Van Heeswijk, weer een unieke actie opgezet ! Je kan met de feestdagen genieten van de lekkerste worstenbroodjes en de club steunen ! Een heerlijke actie om de feestdagen extra feestelijk te maken !meer »


PUPIL V/D WEEK WES ROOYAKKERS ( ZONDAG 21 NOV DOMMELEN 1 - REUSEL 1 )

15 november 21:45  Op zondag 21 nov a.s. bij de wedstrijd Dommelen 1 – Reusel 1 is Wes Rooyakkers de Pupil van de Week. De Pupil van de Week heeft een belangrijke taak om de spelers en staf van Dommelen 1 te ondersteunen tijdens hun wedstrijd. De Pupil meldt zich 45 minuten voor de wedstrijd en krijgt een speciaal tenue. Hij mag tevens samen met de scheidsrechter het veld oplopen, samen met de spelers en onze mascotte Dommel.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!