Nieuws - R.K.V.V. Dommelen

Nieuws

Nieuws

PUPIL V/D WEEK MADS PEEK ( ZONDAG 12 FEBRUARI DOMMELEN 1 - DBS 1 )

Gisteren, 6 februari 8:15  Op zondag a.s. bij de wedstrijd Dommelen 1 – DBS 1 is Mads Peek de Pupil van de Week. De Pupil van de Week heeft een belangrijke taak om de spelers en staf van Dommelen 1 te ondersteunen tijdens hun wedstrijd. De Pupil meldt zich 45 minuten voor de wedstrijd en krijgt een speciaal tenue. Hij mag tevens samen met de scheidsrechter het veld oplopen, samen met de spelers en onze mascotte Dommel meer »


uitreiking prijzen Grote Club Actie geeft vele blije gezichten in de kantine,

4 februari 17:15  Deze zaterdag werden aan alle lotenverkopers een enveloppe met het verdiende geld uitgedeeld en voor enkele waren er zelfs mooie prijzen die men gewonnen hadmeer »


Daniel Voigt hoofdtrainer 2023-2024

3 februari 16:15  Daniel Voigt (45) wordt komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van RKVV Dommelen. Momenteel is hij assistent-trainer bij Blauw Geel ’38 en Hoofd Opleiding bij v.v. Bruheze, eerder was hij hoofdtrainer bij SV Liessel en SV Deurne 2. Dit seizoen rondt Daniel zijn UEFA A-opleiding af. Daniel tekent een contract voor één seizoen, waarbij door beide partijen de intentie uitgesproken is om een langere samenwerking met elkaar aan te gaan.meer »


Laatste nieuws van de Vet ‘r aan-tje

1 februari 18:30  Dit was het dan…………….. het doek voor de afdeling veteranen is gevallenmeer »


Update Grote Club Actie 2022; uitdelen prijzen!

31 januari 7:00  Update: Op zaterdag 4 februari tussen 08.30 en 12.00 uur kunnen alle lotverkopers in de kantine hun prijzen en de envelop met geld ophalen. We staan dan in de kantine op jullie te wachten. Er zijn in totaal 10 Superloten verkocht. Deze superloten dingen mee naar het ‘vaatje Dommelsch’. Het vaatje zal met de uitreiking van de prijzen worden verloot. We willen iedereen nogmaals bedanken voor de fantastische inzet. We hebben een supermooie Grote Clubactie gehad en hopen volgend jaar weer op jullie steun. meer »


VSN Voetbaldagen 2023

30 januari 7:45  Ook dit jaar zijn ze er weer, de VSN Voetbaldagen! Dit jaar van maandag 14 t/m vr. 18 augustus. Onze voetbaldagen zijn toegankelijk voor alle jongens en meiden van 6 t/m 16 jaar, lid of geen lid van een voetbalvereniging. Wil jij alsnog aanmelden voor een week vol voetbalplezier, lees dan hieronder wat je moet doen. De VSN Voetbaldagen worden mede mogelijk gemaakt door Beeks, Zien & Horen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!