Sponsors

 

Nieuws

PUPIL V/D WEEK SAM VAN SEBILLE ( ZONDAG 17 OKT DOMMELEN 1 - NIJNSEL 1 )

15 oktober 17:30  Op zondag 21 nov a.s. bij de wedstrijd Dommelen 1 – Nijnsel 1 is Sam van Sebille de Pupil van de Week. De Pupil van de Week heeft een belangrijke taak om de spelers en staf van Dommelen 1 te ondersteunen tijdens hun wedstrijd. De Pupil meldt zich 45 minuten voor de wedstrijd en krijgt een speciaal tenue. Hij mag tevens samen met de scheidsrechter het veld oplopen, samen met de spelers en onze mascotte Dommel.meer »


Unieke spaaractie Plus Van de Huijgevoort (update)

15 oktober 9:15  De PLUS Supermarkt in Dommelen organiseert een unieke actie waarmee wij als vereniging flink geld kunnen verdienen. Er wordt totaal ruim 22.000,= verdeeld onder de verenigingen in Valkenswaard door onze hoofdsponsor Plus Van de Huijgevoort. We roepen dus alle leden, vrijwilligers, ouders, familie, buren, sponsoren, supporters en andere betrokken met ons mee te sparen! meer »


3 SPELERS UITGENODIGD VOOR JEUGDPLAN KNVB

8 oktober 8:30  3 spelers van onze jeugdopleiding, Jip en Tim uit 15-1 en Mees uit 13-1, zijn opgenomen in de voorlopige selecties van de KNVB, opleidingsgebied Zuid. Deze Onder 14- en Onder 13-selecties bevat, per selectie, zo'n 45 spelers van clubs uit de regio Eindhoven/Den Bosch/Weert. Een compliment dus voor deze spelers dat ze uitgekozen zijn door de KNVB voor deze activiteiten.meer »


Voetbalschool Dommelen gestart ; schrijf alsnog in!

21 september 6:45  Ook dit seizoen organiseren we weer extra voetbalactiviteiten onder de noemer 'Voetbalschool Dommelen'. Deze voetbalschool (voor leden en niet-leden) wordt verzorgd door JP Voetbalacademie, samen met jeugdtrainers van RKVV Dommelen, en is vooral gericht op het verbeteren van techniek, loop- en coördinatie en balbeheersing. De 5 trainingen van de 'najaarsmodule' zijn vanaf vrijdag 15 oktober gestart en inschrijven kan nog steeds!meer »


Welkom (terug) bij RKVV Dommelen, Dakgoof

16 september 17:00  Vanaf dit seizoen gaan jullie Dakgoof regelmatig terug zien op het Heike! Ze hebben ook direct een leuke actie voor leden van RKVV Dommelen.meer »


Vacature trainer vrouwenvoetbal De Valk & RKVV Dommelen

15 september 8:30  Voetbalvereniging De Valk en RKVV Dommelen zijn onlangs een samenwerkingsverband aangegaan om het vrouwenvoetbal een krachtige impuls te geven en naar een hoger niveau te tillen. We streven ernaar dit doel te bereiken op basis van voetbalplezier, gecombineerd met de uitdaging om steeds beter te presteren. Dat heeft geleid tot het samengaan van twee ST teams (31 vrouwen) die onze clubkleuren in competitieverband in het nieuwe voetbalseizoen vertegenwoordigen. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!