Nieuws - R.K.V.V. Dommelen

Nieuws

Nieuws

PUPIL V/D WEEK TIM SNELLEN ( ZONDAG 29 MEI DOMMELEN 1 - PSV 1 )

22 mei 22:45  Op zondag 29 mei a.s. bij de wedstrijd Dommelen 1 – PSV 1 is Tim Snellen de Pupil van de Week. De Pupil van de Week heeft een belangrijke taak om de spelers en staf van Dommelen 1 te ondersteunen tijdens hun wedstrijd. De Pupil meldt zich 45 minuten voor de wedstrijd en krijgt een speciaal tenue. Hij mag tevens samen met de scheidsrechter het veld oplopen, samen met de spelers en onze mascotte Dommelmeer »


Niet schelden met, maar juist vechten tegen kanker en ondersteunen van het KWF.

19 mei 20:15  Sta je midden in het leven en ben je volop aan het genieten, word je plots ziek en krijg je uiteindelijk de diagnose "kanker" te horen. Dan staat even alles stil en moet je jezelf zien te herpakken. Wat zijn de prognoses op herstel en genezing, hoe ziet deze weg eruit, wat zijn mijn kansen? Je zult het maar meemaken en te horen krijgen.meer »


VSN Voetbaldagen 2023; inschrijven tot 8 juni!

15 mei 7:45  Ook dit jaar zijn ze er weer, de VSN Voetbaldagen! Dit jaar van maandag 14 t/m vr. 18 augustus. Onze voetbaldagen zijn toegankelijk voor alle jongens en meiden van 6 t/m 16 jaar, lid of geen lid van een voetbalvereniging. Wil jij alsnog aanmelden voor een week vol voetbalplezier, lees dan hieronder wat je moet doen. Je kan t/m 7 juni inschrijven! De VSN Voetbaldagen worden mede mogelijk gemaakt door Beeks, Zien & Horen.meer »


PUPIL V/D WEEK JESSE VAN DER MAAT ( ZONDAG 14 MEI DOMMELEN 1 - UNITAS`59 1 )

7 mei 18:30  Op zondag 23 april a.s. bij de wedstrijd Dommelen 1 – Unitas`59 1 is Jesse van der Maat de Pupil van de Week. De Pupil van de Week heeft een belangrijke taak om de spelers en staf van Dommelen 1 te ondersteunen tijdens hun wedstrijd. De Pupil meldt zich 45 minuten voor de wedstrijd en krijgt een speciaal tenue. Hij mag tevens samen met de scheidsrechter het veld oplopen, samen met de spelers en onze mascotte Dommel.meer »


Vervolg Peutersport

6 mei 9:30  Na het aanbod van Peutersport in najaar 2022, biedt RKVV Dommelen weer dit speciale beweegaanbod aan, voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 4 jaar, samen met hun ouders. Er kan vanaf nu ingeschreven worden voor 3 of 6 activiteiten, in de maanden mei en juni, met een afsluiting op za. 1 juli. meer »


Kennismaken met voetballen?

24 april 9:15  In de maanden mei en juni zijn er weer zgn. 'kennismakingsactiviteiten' voor alle jongens en meiden vanaf (bijna) 5 jaar die na de zomerstop willen gaan voetballen. En iedereen is welkom!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!