Nieuws - R.K.V.V. Dommelen

Nieuws

Nieuws

PUPIL V/D WEEK LUX DE VRIES (ZONDAG 1 OKT. DOMMELEN 1 - RKGSV 1)

25 september 21:00  Op zondag 1 okt a.s. bij de wedstrijd Dommelen 1 – RKGSV 1 is Lux de Vries de Pupil van de Week. De Pupil van de Week heeft een belangrijke taak om de spelers en staf van Dommelen 1 te ondersteunen tijdens hun wedstrijd. De Pupil meldt zich 45 minuten voor de wedstrijd en krijgt een speciaal tenue. Hij mag tevens samen met de scheidsrechter het veld oplopen, samen met de spelers en onze mascotte Dommel meer »


Jeugdleden gratis naar FC Eindhoven - FC Dordrecht

22 september 8:30  FC Eindhoven heeft weer een leuke actie! Onze jeugdleden (t/m 18 jaar) kunnen gratis naar FC Eindhoven - FC Dordrecht op vr. 29 september a.s. Leuk om FC Eindhoven in actie te zien! meer »


Uitnodiging Algemene Ledenvergadering vr. 6 oktober

19 september 13:15  Een vereniging ben je voor en MET elkaar en daarbij is het belangrijk dat je je stem mag en kunt laten gelden/horen tijdens de Algemene Ledenvergadering.meer »


Grote Club Actie 2023; (ver)koop die loten en steun de club!

11 september 9:15  Op za. 23 september as. start de Grote Clubactie weer, waar we als RKVV Dommelen uiteraard weer aan mee doen. Vorig jaar hebben we, met de opbrengst van eerdere jaren, het nieuwe kunstgrasveldje bij elkaar gespaard. Mede door jullie inzet met de verkoop van (super)loten, ligt het veld er, waarvoor onze grote dank. Nu is het tijd voor een nieuwe doel, waar we jullie inzet voor nodig hebben; nieuwe trainingsdoelen!meer »


Iedere maandag Spreekuur Sportblessures

3 september 8:15  Iedere maandag organiseert Fysio Van Hoof een (gratis) 'Spreekuur Sportblessures' op ons sportpark, tussen 18.30 en 19.15 uur. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken, je kan tussen 18.30 en 19.15 uur binnenlopen bij de verzorgingsruimte, boven op sportpark 't Heike. Vanaf maandag 21`augustus is dit spreekuur weer 'geopend' voor alle leden en vrijwilligers. meer »


ING verlengt t/m 2026 !

24 augustus 16:00  RKVV Dommelen gaat door met de samenwerking met ING, voor een extra drie jaar! Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. RKVV Dommelen is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal binnen de club. De relatie van RKVV Dommelen en ING duurt al 9 seizoenen en gaat dus nog 3 seizoenen verder. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!