Trainingen

De trainingen nemen binnen RKVV Dommelen een belangrijke plaats in het voetbalplezier en de ontwikkeling van onze jeugdleden. Ieder jeugdteam traint 2x in de week, waarbij de trainers voorzien worden van eigen materiaal (ballen, hesjes, hoedjes, bidons) en ook van oefenstof en andere hulpmiddelen, zoals de Kernwaarden.

Het is de visie van RKVV Dommelen dat ieder jeugdteam minimaal 1 x per week gebruik kan maken van het kunstgrasveld, zodat er minimaal 1x per week (ook bij minder goed weer) door ieder jeugdlid getraind kan worden. Het actuele trainingsschema is hier te vinden.

Qua oefenstof en aanreiken van de 'juiste' oefenstof per categorie aan de trainers werkt RKVV Dommelen samen met CoachAssist. Alle jeugdtrainers worden voorzien van een inlog op de speciale app, waar zij specifieke oefenstof voor hun team/categorie.
Meer informatie over Coach Assist vind je op deze website : https://www.thegreatmatch.com/de-coachassist-app/

Huur gymzaal bij afgelasting grasvelden :
Indien de grasvelden door de gemeente afgekeurd worden, mag er niet op gras getraind worden. Een alternatief is dan om een gymzaal bij de gemeente Valkenswaard te huren. Dit dient door de teams zelf te gebeuren en de kosten liggen ook bij het team zelf, middels een factuur vanuit de gemeente Valkenswaard.  Hoe dit in zijn werk gaat, vind je in deze memo.