Informatie webshop

Via RKVV Dommelen is het niet alleen mogelijk wedstrijdbroekjes en -sokken aan te schaffen, ook is er een breed assortiment van o.a. trainingspakken, truien, tassen uit onze Dommelen-kledinglijn, die aangeschaft kunnen worden door onze leden, ouders, vrijwilligers en sponsoren. Bestelling door individuele leden, ouders of vrijwilligers verloopt via onze eigen webshop. (zie voor sponsoring, onderaan deze pagina)

De webshop is te vinden via de button 'winkel' in de menustructuur van onze website, of via deze link.

Bestelmomenten per seizoen
Er zijn per seizoen 5 bestelmomenten, waarna de bestellingen geclusterd worden. Voor het seizoen 2021-2022 zijn dit volgende bestel- en levermomenten :
- zaterdag 11 september / levering : zaterdag 25 september of 2 oktober
- zaterdag 9 oktober / levering : zaterdag 23 of 30 oktober
- zaterdag 8 november / levering : zaterdag 27 november of 4 december (ivm Sint)
- zaterdag 15 januari / levering : zaterdag 29 januari of 5 februari
- zaterdag 5 maart / levering : zaterdag 19 of 26 maart

Op de leverdatum kan de bestelde kleding bedrukt en wel afgehaald worden in de kantine van sportpark 't Heike. Bestellers ontvangen vooraf een e-mail.

Wedstrijdbroekjes en -sokken
Ieder lid dient zelf een wit wedstrijdbroekje en blauwe sokken via de vereniging aan te schaffen. Deze zijn verkrijgbaar in de kantine en direct via pin af te rekenen en mee te nemen, deze zijn op voorraad. De kosten voor een broekje is 15,00 en voor een paar sokken 10,00.

Teamsponsoring ?
Mocht je kleding willen aanschaffen i.v.m. sponsoring van een team, dan graag contact opnemen met Mark vd Mortel via jeugdsponsoring@rkvvdommelen.nl. De afspraak binnen de vereniging is dat alle sponsorzaken (en dus alle kleding rondom de teams) via de sponsorcommissie verloopt !!