Informatie webshop - R.K.V.V. Dommelen

Informatie webshop

Informatie webshop

Via RKVV Dommelen is het niet alleen mogelijk wedstrijdbroekjes en -sokken aan te schaffen, ook is er een breed assortiment van o.a. trainingsjassen, broeken, truien, tassen uit onze Dommelen-kledinglijn, die aangeschaft kunnen worden door onze leden, ouders, vrijwilligers en sponsoren. Bestelling door individuele leden, ouders of vrijwilligers verloopt via onze eigen webshop. (zie voor sponsoring, onderaan deze pagina)

De webshop is te vinden via de button 'winkel' in de menustructuur van onze website, of via deze link.

Bestelmomenten per seizoen
Er zijn per seizoen 4 bestelmomenten, waarna de webshop-bestellingen geclusterd worden. Voor het seizoen 2022-2023 zijn dit volgende bestel- en levermomenten :
- t/m vrijdag 30 september / levering : 3e/4e week oktober
- t/m vrijdag 4 november / levering eind november
- t/m vrijdag 6 januari / levering eind januari
- t/m vrijdag 3 maart / levering eind maart

Op de leverdatum kan de bestelde kleding bedrukt en wel afgehaald worden in de bestuurskamer (in de kantine) van sportpark 't Heike. Bestellers ontvangen vooraf een e-mail met bestelnummer.

Levertijden :
Let op!  Door leveringsproblemen (bij producent Jako) kunnen de bestellingen later bij ons binnenkomen dan beloofd en bevestigd door leverancier. Onze excuses daarvoor. We zorgen dat de bestellingen zo snel als mogelijk geleverd worden.

Wedstrijdbroekjes en -sokken
Ieder lid dient zelf een wit wedstrijdbroekje en blauwe sokken via de vereniging aan te schaffen. Deze zijn verkrijgbaar in de kantine en direct via pin af te rekenen en mee te nemen, deze zijn op voorraad. De kosten voor een broekje is 15,00 en voor een paar sokken 10,00.

Teamsponsoring ?
Mocht je kleding willen aanschaffen i.v.m. sponsoring van een team, dan graag contact opnemen met Mark vd Mortel via jeugdsponsoring@rkvvdommelen.nl. De afspraak binnen de vereniging is dat alle sponsorzaken (en dus alle kleding rondom de teams) via de sponsorcommissie verloopt, zoals vastgesteld in het kledingreglement van RKVV Dommelen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!