Informatie - R.K.V.V. Dommelen

Informatie

Informatie

PeuterSport Valkenswaard - Dommelen : Unieke beweegaanbod speciaal voor ouders met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 4 jaar.
De jongens en meiden maken, samen met één van de (groot)ouders, kennis met de diverse vormen van bewegen. Tijdens de 45 minuten durende sportlessen komen alle ‘grondvormen’ van bewegen voorbij. De lessen zitten vol met leuke uitdagende oefeningen en sluiten perfect aan op de ontwikkeling van kinderen in deze leeftijd. Er wordt gebruik gemaakt van muziek en kleurrijk educatief spelmateriaal. Zo leren de kinderen op een speelse manier en zonder druk niet alleen goed bewegen maar ook tellen, kleuren herkennen, vormen herkennen, samenspelen en samenwerken.

Aanbod voorjaar 2023
Het aanbod in het voorjaar van 2023 bestaat uit 6 beweegactiviteiten op de zaterdagochtenden, op sportpark ’t Heike in Dommelen. De data van de activiteiten zijn; zaterdagen 20 en 27 mei, 3, 17 en 24 juni en 1 juli. Er wordt gewerkt met groepen van maximaal 12 kinderen met één ouder, zodat er veel aandacht voor de kinderen in deze lessen is. De 1e activiteit start om 9.15 uur en duurt 45 minuten. De 2e groep start dus om 10.00 uur en de 3e om 10.45 uur. 

Kosten
Deelnemen aan de activiteiten van Peutersport kan in 2 mogelijkheden:
1. Deelname aan alle 6 activiteiten, kosten 25,00.
2. Deelname aan 3 activiteiten, kosten 15,00 (data zelf in te vullen)

Inschrijven

Deelnemende jongens en meiden worden gevraagd vooraf in te schrijven. Op basis van inschrijving worden de groepjes, van max 12 kinderen, samengesteld. Inschrijven kan via dit inschrijffomulier.

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie, mail dan naar dommel@rkvvdommelen.nl

Een leuke sfeerimpressie van eerdere activiteiten vind je hier.

Meer beter blijvend bewegen
Dit beweegaanbod is mede ontstaan door de deelname van RKVV Dommelen aan het project ‘Meer beter blijvend bewegen’ binnen de Gemeente Valkenswaard. Samen met de gemeente, HOD, De Vets, de basisscholen en Fysiotherapie Van Hoof is RKVV Dommelen actief betrokken om kinderen meer en beter (en blijvend) te laten bewegen. Dit houdt concreet in dat meerdere (grond)vormen van bewegen (breder dan de voetbalsport) binnen onze vereniging geïntroduceerd worden, wat leidt tot een bredere motorische ontwikkeling, minder blessures, meer creativiteit en meer plezier!

peutersportDommelen.png

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!