Informatie Voetbalschool Dommelen

Dommelen_Logo_transparant.png                                                                  cropped-schermafbeelding-2020-08-31-om-22.01.59-1.png

Voetbalschool Dommelen is een samenwerking tussen JP Academie en RKVV Dommelen met als doel jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar, veldspelers en keepers, extra voetbalactiviteiten aan te bieden. Door deze extra voetbalactiviteiten krijgen deze kinderen de kans zich nog verder te ontwikkelen en nog meer plezier te beleven aan het voetbalspel.

Voetbalschool Dommelen is toegankelijk voor iedereen, dus zowel voor leden van RKVV Dommelen als voor niet-leden. Door de prijs laag te houden willen we zoveel als mogelijk kinderen uit de gehele regio de gelegenheid bieden mee te doen !

De vormen van de voetbalschool zijn gericht op het individueel verbeteren van ieder kind, o.a. door het aanbieden van loop- en coördinatietrainingen, techniektrainingen en meerdere vormen van bewegen (met bal). Uiteraard is er ook aandacht voor keepers.

De trainingen worden gecoördineerd en verzorgd door de JP Academie, ondersteund door RKVV Dommelen.

Najaars-module :
In het najaar vinden er 4 a 6 trainingen plaats op diverse vrijdagen van oktober t/m december. De trainingen starten om 18.15 uur en eindigen om 19.30 uur.

Winter-module :
In de winter vinden er 4 trainingen plaats, op vrijdagen van 18.15 tot 19.30 uur.  Deze trainingen vinden plaats in sporthal De Belleman.

Voorjaars-module :
Ook in het voorjaar is er een serie trainingen bij Voetbalschool Dommelen. Deze vinden als volgt plaats : vrijdagen 2 - 16 en 23 april, 7 en 21 mei en een grandioze afsluiting op vrijdag 28 mei. We trainen ook van 18.15 tot 19.30 uur.  Meer info in deze flyer.

De kosten zijn 15,00 voor leden van Dommelen en 25,00 voor niet-leden. Deelnemers van zowel de najaars- als wintermodule krijgen 5,00 korting.
Inschrijven kan via deze link.