Informatie Voetbalschool Dommelen

Voetbalschool Dommelen is een initiatief van RKVV Dommelen met als doel jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 14 jaar, veldspelers en keepers, extra voetbalactiviteiten aan te bieden. Door deze extra voetbalactiviteiten krijgen deze kinderen de kans zich nog verder te ontwikkelen en nog meer plezier te beleven aan het voetbalspel.

Voetbalschool Dommelen is toegankelijk voor iedereen, dus zowel voor leden van RKVV Dommelen als voor niet-leden. Door de prijs laag te houden willen we zoveel als mogelijk kinderen uit de gehele regio de gelegenheid bieden mee te doen !

De vormen van de voetbalschool zijn gericht op het individueel verbeteren van ieder kind, o.a. door het aanbieden van loop- en coördinatietrainingen, techniektrainingen en meerdere vormen van bewegen (met bal). Uiteraard is er ook aandacht voor keepers.

Najaars-module :
In het najaar vinden er trainingen plaats op de vrijdagen van 18.15 uur tot 19.30 uur. Voor de trainingen wordt een kleine bijdrage gevraagd, waarbij er eventueel ook een shirt en/of tenue aangeschaft kan worden.

Winter-module :
In de winter vinden er 5 trainingen plaats, op vrijdagen van 18.15 tot 19.30 uur.  Deze trainingen vinden plaats in sporthal De Belleman. Data worden zsm bekendgemaakt.

Voorjaars-module :
Ook in het voorjaar is er een serie trainingen bij Voetbalschool Dommelen.

Meer weten?
Stuur een mail naar voetbalschool@rkvvdommelen.nl