Informatie Voetbalschool Dommelen

WhatsApp_Image_2021-09-15_at_13.02.04.jpeg

Voetbalschool Dommelen is een samenwerking tussen JP Voetbalacademie en RKVV Dommelen met als doel jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 14 jaar, veldspelers en keepers, extra voetbalactiviteiten aan te bieden. Door deze extra voetbalactiviteiten krijgen deze kinderen de kans zich nog verder te ontwikkelen en nog meer plezier te beleven aan het voetbalspel.

Voetbalschool Dommelen is toegankelijk voor iedereen, dus zowel voor leden van RKVV Dommelen als voor niet-leden. Door de prijs laag te houden willen we zoveel als mogelijk kinderen uit de gehele regio de gelegenheid bieden mee te doen !

De vormen van de voetbalschool zijn gericht op het individueel verbeteren van ieder kind, o.a. door het aanbieden van loop- en coördinatietrainingen, techniektrainingen en meerdere vormen van bewegen (met bal). Uiteraard is er ook aandacht voor keepers.

De trainingen worden gecoördineerd en verzorgd door de JP Voetbalacademie, ondersteund door diverse jeugdtrainers van RKVV Dommelen.

Najaars-module :
In het najaar vinden er 5 trainingen plaats op de vrijdagen 15 & 22 oktober, 12 & 19 november en 3 december. De trainingen starten om 18.15 uur en eindigen om 19.30 uur. De kosten zijn 15,00 voor leden van RKVV Dommelen en 20,00 voor niet-leden. Inschrijven kan via deze link.
Shirt_deelnemers_VSD2021-2.jpg
Tevens kunnen deelnemers voor 15,00 een (oranje/rood) shirt bijbestellen en voor 30,00 een compleet tenue. (incl zwarte short en oranje/rode sokken)

Winter-module :
In de winter vinden er 5 trainingen plaats, op vrijdagen van 18.15 tot 19.30 uur.  Deze trainingen vinden plaats in sporthal De Belleman.
Data worden zsm bekendgemaakt.

Voorjaars-module :
Ook in het voorjaar is er een serie trainingen bij Voetbalschool Dommelen.

Meer weten?
Stuur een mail naar voetbalschool@rkvvdommelen.nl

WhatsApp_Image_2021-10-05_at_10.58.06.jpegWhatsApp_Image_2021-10-05_at_10.58.06_1.jpeg