Vrijdag 23 februari ; herstart Plus Voetbalschool - R.K.V.V. Dommelen

Vrijdag 23 februari ; herstart Plus Voetbalschool

Vrijdag 23 februari ; herstart Plus Voetbalschool

16 februari 2018 11:15


Op vrijdag 23 februari a.s. start de 2e ronde van de Plus Voetbalschool van seizoen 2017-2018. De Plus Voetbalschool is een gratis voetbalschool voor alle spelers/speelsters in de Jo8- t/m Jo11-teams. Binnen deze voetbalschool worden extra (techniek)trainingen gegeven, gecombineerd met afrond- en partijvormen. Tevens is er speciale, aparte, aandacht voor de keepers.

De data van de Plus Voetbalschool zijn 23 februari, 9 & 23 maart en 6 & 20 april. We starten om 18.00 uur en eindigen om 19.15 uur. Meer informatie over de Plus Voetbalschool vind je op de website van Dommelen : https://www.rkvvdommelen.nl/585/voetbalschool/

Hier kun je tevens opgeven voor deelname aan de Plus Voetbalschool, zodat wij weten wie er gaan deelnemen en de kinderen per team/leeftijd bij elkaar kunnen plaatsen. Ook als je een activiteit moet missen, dan kun je uiteraard deelnemen !
Mocht je aanvullende vragen hebben, dan kun je een mail sturen naar plusvoetbalschool@rkvvdommelen.nl.

De Plus Voetbalschool is een initiatief van Plus Korner en RKVV Dommelen gezamenlijk, om de spelers/speelsters in de jeugd van Dommelen meer voetbalmomenten te bieden.

Delen

Lees meer over:
plus voetbalschool

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!