Update : Spreekuur Sportblessures vanaf maandag 17 jan. - R.K.V.V. Dommelen

Update : Spreekuur Sportblessures vanaf maandag 17 jan.

Update : Spreekuur Sportblessures vanaf maandag 17 jan.

10 januari 2022 8:15


Iedere maandag organiseert Fysio Van Hoof een (gratis) 'Spreekuur Sportblessures' op ons sportpark, tussen 18.30 en 19.30 uur. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken, je kan tussen 18.30 en 19.15 uur binnenlopen bij de verzorgingsruimte, boven op sportpark 't Heike. Vanaf maandag 17 januari is dit spreekuur weer 'geopend' voor alle leden en vrijwilligers. Indien je het spreekuur bezoekt, verzoeken we je een mondkapje te dragen in de verzorgingsruimte.


Algemene informatie Spreekuur Sportblessures :
Het sportspreekuur is niet alleen voor blessures, ook voor advies bij lichte (spier)klachten of ander adviezen, mag je hiervan gebruikmaken. Het is een vrijblijvende afspraak, je kan hierna zelf bepalen of en zo ja hoe, je hieraan een vervolg wilt geven. Uiteraard is Fysio Van Hoof beschikbaar voor het maken van deze vervolg afspraken, waaronder (eventuele) deelname aan een revalidatietraining.

Op een ander moment een afspraak maken?
Wil je een afspraak maken op een ander moment in de week voor het (gratis) spreekuur Sportblessures bij Van Hoof ? Dit kan door te bellen met Van Hoof via (040) 2010881. Vermeld dan dat je lid bent bij RKVV Dommelen, wat de aard van de blessure (of bezoek) is en dat je een afspraak wilt maken i.k.v. sportspreekuur. De afspraak zal dan op een andere locatie in Valkenswaard/Dommelen plaatsvinden.

Meer info over het sportspreekuur en de samenwerking met Van Hoof vind je hier.

0001.jpg

Delen

Lees meer over:
blessures sportspreekuur vanhoof

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!