Indelingen jeugdteams seizoen 2023-2024 - R.K.V.V. Dommelen

Indelingen jeugdteams seizoen 2023-2024

Indelingen jeugdteams seizoen 2023-2024

15 maart 2023 12:00


Op dit moment zijn de coördinatoren alweer aan de slag met de indelingen voor het nieuwe seizoen 2023-2024. Een lastig, en ook zeer leuk proces waarbij veel mensen betrokken zijn om uiteindelijk een zo goed mogelijke indeling voor het nieuwe seizoen te realiseren. Hieronder staat in het kort vermeld hoe zaken binnen RKVV Dommelen geregeld zijn en volgens welke stappen wij tot de nieuwe indelingen komen.

De volgende stappen worden doorlopen m.b.t. de indelingen :
Maart & April : Inventariseren teams m.b.t. de spelers en trainers/leiders. We hebben brieven verstuurd naar de teams o8 t/m o15 en voeren gesprekken met de teams o17/o19.

April & mei  : Bespreken concept-indelingen met huidige en nieuwe trainers. Deze concept indelingen zijn samengesteld o.b.v. de inventarisaties door de trainers van de team en de reacties op de brieven en gesprekken. (o.a. i.r.t. stoppen/doorgaan en specifieke wensen vanuit de spelers/ouders) 

Di. 30 mei: Distributie brieven met de indelingen voor seizoen 23-24. In deze week trainen voor de laatste keer met de 'oude' teams. 

V.a. ma. 5 juni : Trainen met de nieuwe teams (1 x per week) (tot/met vrijdag 30 juni)

V.a. ma. 3 juli : Zomerstop. Jeugdteams mogen vanaf augustus weer trainen. Wanneer ieder team start, zal door teambegeleiding gecommuniceerd worden.

Voordat deze brieven verzonden worden, zijn er dus reeds vele stappen gezet om tot deze indelingen te komen. Hier staat de complete procedure zoals die binnen RKVV Dommelen gehanteerd wordt. 

Mocht je hierover vragen hebben, dan kun je altijd terecht bij de coördinator van de categorieën :
Robert Melskens - mini’s
Geert de Vries - Jo8
Janneke de Backer - Jo9
Patrick Tholen - Jo10 + Jo11 
Adrian Kouwenberg – Jo13
Teun van der Heijden - Jo15
Edwin Daris - Jo17
Theo Cornelissen - Jo19 

Delen

Lees meer over:
22-23 23-24 indelingen teamindeling

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!