Sponsors

 

Invulling Spreekuur Sportblessures in juli en augustus

30 juni 2021 11:15


Iedere maandag organiseert Fysio Van Hoof een (gratis) spreekuur Sportblessures op ons sportpark, tussen 18.30 en 19.30 uur. Hiervoor hoef je normaliter geen afspraak te maken, in de maanden juli en augustus wel. Vanaf maandag 6 september vindt het spreekuur Sportblessures weer plaats op de maandagen op ons sportpark en hoef je geen afspraak meer te maken om je blessure te laten beoordelen.

Het sportspreekuur is niet alleen voor blessures, ook voor advies bij lichte (spier)klachten of ander adviezen, mag je hiervan gebruikmaken. Het is een vrijblijvende afspraak, je kan hierna zelf bepalen of en zo ja hoe, je hieraan een vervolg wilt geven. Uiteraard is Fysio Van Hoof beschikbaar voor het maken van deze vervolg afspraken, waaronder (eventuele) deelname aan een revalidatietraining.

Wil je een afspraak maken in de maanden juli en augustus voor het (gratis) spreekuur Sportblessures bij Van Hoof ? Dit kan door te bellen met Van Hoof via (040) 2010881. Vermeld dan dat je lid bent bij RKVV Dommelen en dat je een afspraak wilt maken i.k.v. sportspreekuur.

Meer info over het sportspreekuur en de samenwerking met Van Hoof vind je hier.

Delen

Lees meer over:
blessures sportspreekuur vanhoof

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!