Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

VERSLAG VAN DE PUPIL V/D WEEK JUR DILLEN ( ZONDAG 8 MEI ( DOMMELEN 1 - RPC 1 )

2 mei 2022 7:00

Op zondag 8 mei a.s. bij de wedstrijd Dommelen 1 – RPC 1 is Jur Dillen de Pupil van de Week. De Pupil van de Week heeft een belangrijke taak om de spelers en staf van Dommelen 1 te ondersteunen tijdens hun wedstrijd. De Pupil meldt zich 45 minuten voor de wedstrijd en krijgt een speciaal tenue. Hij mag tevens samen met de scheidsrechter het veld oplopen, samen met de spelers en onze mascotte Dommel

Beste Dommelen

Vandaag mocht ik de pupil van de week zijn tijdens de wedstrijd tussen Dommelen 1 en RPC 1. Mijn voorspelling voor de wedstrijd was vooraf 2-1 voor Dommelen.

Toen ik bij Dommelen kwam werd ik samen met mijn papa opgevangen en mocht ik me omkleden in het Dommelen tenue. Vervolgens heb ik een bal gekregen en ben ik naar de kleedkamer van Dommelen gegaan waar hele harde muziek werd gedraaid. Dit was erg leuk! Dit wil ik ook tijdens mijn wedstrijden!

Vervolgens heb ik samen met het team de warming up gedaan waar Dommel ook bij was. Daarna zijn we even terug gegaan naar het kleedlokaal waarna we snel weer naar het veld zijn gegaan voor de aftrap. Hier heb ik de eerste “1-0” gescoord.

Tijdens de eerste helft heb ik een flesje drinken en een zakje snoep gekregen. De eerste helft was erg spannend waarbij Dommelen een aantal kansen had. Ik vond Dommelen de eerste helft zeker veel beter!!

Tijdens de rust heb ik samen met de reserve spelers op goal geschoten waarbij ik een aantal keer heb gescoord bij de keeper! YES!!!

De tweede helft begon niet zo goed voor Dommelen. Binnen 3 minuten was het 0-2 en niet veel later 0-3 voor RPC. GOAL!!!! In de 82 minuut scoort Dommelen 1-3!!! Dit is dan ook helaas de einduitslag!! Helaas verloren maar wel een leuke wedstrijd!!!

Na de wedstrijd heb ik nog van alle spelers een handtekening gekregen op de bal, een certificaat en een medaille!!!

Ik wil Dommelen Super bedankt voor deze super leuke middag!! Ik vond het erg leuk en kom binnenkort weer kijken!