Sponsors

 

Informatie

RKVV Dommelen is in seizoen 20/21 een nieuw, uniek, beweegaanbod gestart. Dit beweegaanbod is gericht op een nieuwe doelgroep, namelijk alle jongens en meiden, in de leeftijd 2 tot en met 4 jaar. In dit aanbod, waarbij de kinderen samen met één van de ouders bewegen, ervaren de kinderen alle ‘grondvormen’ van bewegen en leren de kinderen spelenderwijs beter communiceren, samen spelen en samenwerken, binnen de lessen die vol spel en plezier zitten.

Het aanbod, met de titel ‘Voetballen met Dommel’, is er voor alle jongens en meiden woonachtig in Dommelen, Valkenswaard of omliggende dorpen. 

In dit aanbod werkt RKVV Dommelen nauw samen met Kicks 'n Sticks, welke de inhoud van de activiteiten verzorgt. Het aanbod bestaat uit diverse beweegactiviteiten op  zaterdagochtenden, op sportpark ’t Heike in Dommelen. Er wordt gewerkt met groepen van maximaal 12 kinderen met één ouder, zodat er veel aandacht voor de kinderen in deze lessen is. Uiteraard wordt er bij de activiteiten rekening gehouden met de geldende corona-richtlijnen.

Een leuke sfeerimpressie van een activiteiten vind je hier.

Seizoen 2021-2022
In het seizoen 2021-2022 zal er een nauwe samenwerking zijn met HOD waarin gezamenlijke activiteiten aangeboden op beide sportparken. Ouders hebben de keuze om iedere week een activiteit mee te maken, welke om en om op één van de sportparken plaatsvindt, of om de week, waarbij ze een keuze maken voor één van de sportparken. Meer informatie over de start en andere informatie, volgt begin september.

Vragen of meer informatie?
Heb je vragen of wil je meer informatie, mail dan naar ho@rkvvdommelen.nl

Meer beter blijvend bewegen
Dit beweegaanbod is mede ontstaan door de deelname van RKVV Dommelen aan het project ‘Meer beter blijvend bewegen’ binnen de Gemeente Valkenswaard. Samen met de gemeente, HOD, De Vets, de basisscholen en Fysiotherapie Van Hoof is RKVV Dommelen actief betrokken om kinderen meer en beter (en blijvend) te laten bewegen. Dit houdt concreet in dat meerdere (grond)vormen van bewegen (breder dan de voetbalsport) binnen onze vereniging geïntroduceerd worden, wat leidt tot een bredere motorische ontwikkeling, minder blessures, meer creativiteit en meer plezier!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!