Programma

Op zaterdag 12 juni organiseert RKVV Dommelen, op de Nationale Voetbaldag, activiteiten voor diverse doelgroepen. Doel van deze dag is om zoveel als mogelijk kinderen en volwassenen kennis te laten maken met onze vereniging.

Vrijwilliger voor één dag !
Onze vereniging draait op vrijwilligers, vanuit onze eigen (senioren/oudere jeugd)leden, ouders en andere betrokkenen. Op De Nationale Voetbaldag stimuleren wij de ouders van onze jeugdleden, de oudere jeugdleden (onder 16 t/m onder 19) en onze seniorenleden, om 'voor één dag', een rol als vrijwilliger op te pakken. Zij doen dit in diverse rollen die nodig zijn rondom de 'normale'  voetbalactiviteiten. Aanmelden voor deze rol 'voor één dag' kan via dit formulier uiterlijk donderdag 10 juni.

Extra voetbalactiviteit voor onze jeugd!
Omdat onze jeugdteams (gelukkig!) weer wedstrijden mogen spelen, is er geen groot Oranjefestival op deze dag. Wel hebben we een leuke extra voetbalactiviteit voor deze dag, die onze teams en hun tegenstanders na hun wedstrijd mogen uitvoeren.
Ook zorgen we voor alle kinderen voor een drankje met iets lekkers!

1580743508_DNVD_SocialPost_1.jpg