Corona protocollen

PROTOCOLLEN RKVV DOMMELEN VOOR ALLE LEDEN, VRIJWILLIGERS EN BEZOEKERS !

We beseffen maar al te goed dat de onderstaande regels niet prettig zijn. We rekenen op naleving van deze regels door iedereen!”

ALGEMEEN

• Houd nog steeds 1,5 meter afstand van elkaar!
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Schud geen handen
  • Vermijd grote drukte
  • Heb je (lichte) klachten? Blijf thuis en laat je testen
  • Kom niet op ons sportpark als je eigenlijk in quarantaine moet.

Neem je verantwoordelijkheid m.b.t. deze algemene regels!

PROTOCOL ZATERDAG :
* Voor uitwedstrijden gelieve te kijken naar de geldende richtlijnen van de ontvangende vereniging. Het bestuur adviseert ouders die met de auto rijden een mondkapje op te zetten.
* De begeleiding van onze teams melden zich op het terras en ontvangen hier instructies van het wedstrijdsecretariaat. Ook wordt medegedeeld op welk veld er gespeeld zal worden.
* Bezoekende teams melden zich ook op het terras en worden door het wedstrijdsecretariaat ontvangen. Zij ontvangen dan instructies en krijgen te horen welk kleedlokaal ze mogen gebruiken en op welk veld er gespeeld wordt.
* Alle ouders en supporters zijn weer welkom op het sportpark! Onze kantine is geopend!

VEEL GESTELDE VRAGEN :

Mogen kleedkamers weer gebruikt worden?
Per 5 juni mogen de kleedkamers en douches weer mogen worden gebruikt. Uiteraard nog wel met inachtneming van de basismaatregelen, denk bijvoorbeeld aan de anderhalve meter afstand tussen personen vanaf 18 jaar onderling of t.o.v. jongere personen. Vanaf Jo19 mogen er maar 6 personen tegelijkertijd in de kleedkamer zijn.

Is een mondkapje verplicht als ik andere personen in mijn auto vervoer?
Zit je met mensen in de auto uit een ander huishouden? Dan mogen er maximaal twee (extra) personen in de auto zitten. Dit maximum geldt niet als je met gezinsleden uit eigen huishouden in de auto zit.

Of je wel of geen niet-medisch mondkapje draagt in de auto hangt af van de situatie:
* Wel een mondkapje: u zit met mensen in de auto uit een ander huishouden.
* Geen mondkapje: u zit in de auto met mensen uit hetzelfde huishouden.
* Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen.