Steun Lokaal

In deze bijzondere en moeilijke tijden wil RKVV Dommelen haar (lokale) sponsoren een enorm hart onder de riem steken. Want die lokale steun is essentieel, juist nu.

Al decennia lang wordt onze vereniging gesteund sponsoren die RKVV Dommelen een warm hart toedragen en door hun financiële ondersteuning onze sportieve- en sociale ambities ondersteunen. Daar zijn we hen dan ook zéér dankbaar voor!

En omdat wij al jaren (of zelfs decennia) lang op hun steun mogen rekenen, willen we daar heel graag iets voor terug doen. Dit doen we door ons netwerk van leden, vrijwilligers en relaties te activeren om zoveel mogelijk lokale ondernemers te steunen in deze tijd. Hiermee hopen we bewustwording en draagvlak te creëren waardoor men hopelijk eerder voor lokaal kiest. Steun Lokaal !!

021055c0-589a-45e3-b12c-bf44a1cf0810.jpg

HIeronder staan de sponsoren die bij ons een actie, dienst of informatie aangeleverd hebben. Sponsoren of andere geinteresseerden mailen hun acties of andere informatie naar sponsoring@rkvvdommelen.nl

____________________________________________________________________________________________

pitt.png

Niets te doen op zaterdag kom dan langs bij de lokaal fietsenwinkel Pitt fietsen Bekijk de nieuwste modellen mountainbikes of racefietsen in de showroom of op www.pittfietsen.nl. En hou je conditie op peil voor volgend seizoen.

Tevens leuk om te weten is dat speler van zaterdag 2 Jan Daris hier zijn afstudeerstage loopt. Hij houdt zich bezig met de Facebook pagina van Pitt en het zou hem enorm helpen als je daar een kijkje op neemt. https://www.facebook.com/pittfietsen/

Verhagen-witgoed-2019.jpg

Ook bij onze sponsor Verhagen Witgoed kunt u nog steeds terecht voor al uw witgoed apparatuur. Daarnaast bezorgen en installeren zij in deze tijd in uw woning tot op de plek waar het dient te staan. Ook kunt u terecht voor inbouw werkzaamheden van inbouw apparatuur. Hierbij houden ze natuurlijk wel rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Sponsoring_RKVV_Dommelen.jpg

Klik HIER voor meer informatie over Adminno