Vacaturebank

Coördinator

02-08-2022

Coördinator Jo8 en/of Jo9

De vrijwilligers rondom onze jeugdteams zijn een belangrijke factor in de jeugdopleiding van RKVV Dommelen. Informeren, ondersteunen, begeleiden (en evt. opleiden) zijn belangrijk aandachtspunten. Als coördinator ben jij hun 1e aanspreekpunt. Je coördineert één (of max twee) leeftijdscategorie(n).

De werkzaamheden zijn als volgt ;
* Je bent het 1e contactpersoon voor de teams. Je deelt pro-actief informatie vanuit de
   vereniging en de trainers/leiders benaderen jou wanneer daar reden toe is. Vanuit
   jezelf ben je vaak in contact met hen, zodat je weet wat er speelt.
* Je bent aanwezig bij minimaal één trainingsmoment (per week) van de categorie(n), bij
   voorkeur bij beide momenten.
* Aanwezigheid op zaterdagen is een pré, geen must. Je ondersteunt hen (vooral Jo8)
   rondom de thuiswedstrijden van de teams.
* Je bent op de hoogte van de teams, de vrijwilligers en ouders en houdt bij waar
   mogelijke behoeften van ondersteuning liggen en stemt deze af de Hoofd Opleiding,
   de  jeugdcommissie (bij wedstrijdzaken) en andere coördinatoren.
* Je bent aanwezig bij de trainersbijeenkomsten (4x per seizoen). Mede op jouw input
   wordt de inhoud van deze bijeenkomsten bepaald. Je stimuleert aanwezigheid van alle
   trainers bij deze bijeenkomst en/of volgen van opleidingen.

De momenten van aanwezigheid zijn :
- maandag en/of woensdag 17.45 - 19.15 uur
- zaterdag 8.30 - 10.30 uur

Het volgen van een (relevante) opleiding behoort tot de mogelijkheden. Tevens zorgt de vereniging voor kleding en coachjas en eventuele andere voorwaarden.

Heb je interesse of vragen, neem contact op met Maarten de Backer, Hoofd Opleiding via [email protected] of 06-12974360.

Reageren op de vacature

* = verplicht