Meiden- en vrouwenvoetbal

Meiden- en vrouwenvoetbal

Meiden- en vrouwenvoetbal is groeiende, ook bij RKVV Dommelen. Waar in het verleden meiden samen met de jongens voetbalden, is er vanaf seizoen 2017-2018 een eerste Meidenteam, Mo15-1. (meiden Onder 15 jaar) Dit team is de uitkomst van de visie van RKVV Dommelen om ieder meisje op haar niveau en wens in te delen, en in nauw overleg met de meiden zelf en hun ouders. 
Tevens is dit meidenteam de ideale voorbereiding op een gezamenlijke overstap van jeugd naar senioren. Doelstelling van RKVV Dommelen is dan ook dat ieder jeugdlid zo lang als mogelijk blijft voetballen en na de jeugd, de overstap maakt naar de senioren.

Lees hier meer over ons Meidenteam : https://www.rkvvdommelen.nl/1/143/nieuw-in-seizoen-17-18--meidenteam-onder-15-jaar/

Op dit moment spelen zo'n 40 meiden in de jeugd van Dommelen, zowel 'gemengd' met de jongens samen, als in het meidenteam. Daarnaast hebben we zo'n 20 jaar al een eigen Vrouwenteam, dat op zondag speelt, als een "Veterinnen"-team. Dit laatste is ook een nieuw team : https://www.rkvvdommelen.nl/1/145/nieuw-in-seizoen-17-18--veterinnen/

Plezier & ontwikkeling gaan bij Dommelen hand in hand ! Naast deze meiden en vrouwen, hebben we ook diverse vrouwelijke trainsters en vrouwelijke vrijwilligers.

Wil jij meer weten of wil je een keer proef-trainen bij Dommelen, neem dan contact op met Maarten de Backer via jeugdcoordinator@rkvvdommelen.nl of 040-2010160.

Meer info over meiden- en vrouwenvoetbal in algemeen, vind je hier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!