Club van 100

De stichting Club van Honderd is opgericht in 1995. De stichting stelt zich ten doel het ondersteunen van RKVV Dommelen in de meest brede zin van het woord. De stichting heeft eigen statuten en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op dit moment heeft de Club van Honderd ruim 60 donateurs.

Iedereen die zich betrokken voelt bij RKVV Dommelen kan donateur worden. Door een jaarlijkse donatie van € 50,= per donateur verwerft de stichting inkomen om activiteiten* ten behoeve van de voetbalvereniging te ondersteunen.

*Aanvragen om ondersteuning dienen altijd schriftelijk of via de mail (club-van-100@rkvvdommelen.nl ) én voorzien van een begroting + IBAN van de aanvrager ingediend te worden. Het postadres van de stichting Club van Honderd is : Klotstekerwei 10, 5551 MZ Valkenswaard. Donaties kunnen gestort worden op bankrekeningnummer  NL78 RABO 01529 20 218 t.n.v. de penningmeester.

Het boekjaar van de stichting Club van Honderd loopt parallel aan het verenigingsjaar van RKVV Dommelen. In oktober / november ontvangen de donateurs een factuur voor hun bijdrage. Tevens ontvangen zij  een Nieuwsbrief waarin vermeld staat welke activiteiten de Club van Honderd , mede door deze bijdrage, het afgelopen seizoen ondersteund heeft. De lijst van de door de Club van Honderd ondersteunde activiteiten wordt tevens gepresenteerd op de ALV van de RKVV Dommelen.

Het bestuur van de Club van Honderd bestaat uit de volgende personen:
Voorzitter:                                                       Henk Achten
Secretaris:                                                       Ab van de Haar
Penningmeester:                                            Ad Vissere
Bestuurslid:                                                     Henri van Hoek