Supportersvereniging

De supportersvereniging Dommelen is opgericht in 1976. De vereniging heeft een ondersteunende functie binnen de voetbalvereniging RKVV Dommelen, maar is op zich een zelfstandige organisatie met eigen statuten en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
De doelstellingen van de supportersvereniging zijn o.a. :
-  het ondersteunen, stimuleren en aanmoedigen van de spelers van RKVV Dommelen;
-  het materieel /financieel ondersteunen van alle geledingen binnen RKVV Dommelen*;
-  het ondersteunen van het bestuur van RKVV Dommelen bij activiteiten.

Materiële en / of financiële ondersteuning* kan de supportersvereniging bekostigen door contributie-inkomsten van de leden, de verloting van de levensmiddelentas en vlaai en niet te vergeten de ondersteuning door diverse sponsoren.

Iedereen die zich betrokken voelt bij RKVV Dommelen kan lid worden van de supportersvereniging. Met een contributiebedrag van slechts € 10,00 per seizoen ondersteunt u onze vereniging in haar activiteiten.

U kunt de contributie overmaken op de bankrekening van: Supportersvereniging VV Dommelen (NL38RABO01529.54.791) t.n.v. de penningmeester. Ook bestaat de mogelijkheid om de contributie te betalen aan een van de bestuursleden. Zij kunnen u hiervoor aan het begin van het seizoen bij de thuiswedstrijden van het 1e en 2e elftal, persoonlijk benaderen.

*Aanvragen om ondersteuning in welke vorm dan ook dienen altijd schriftelijk, voorzien van een begroting én IBAN van de aanvrager ingediend te worden bij het bestuur van de Supportersvereniging: p/a Jud. Smitsstraat 20, 5554 TB Valkenswaard, of via de  mail  supportersvereniging@rkvvdommelen.nl

In het najaar zal het bestuur een Algemene Ledenvergadering uitschrijven voor de leden van de Supportersvereniging.  U wordt tijdig uitgenodigd voor deze bijeenkomst; zie hiervoor de site van RKVV Dommelen, uw mail (voor zover uw mailadres bij ons bekend is) of de beeldschermen in de kantine.

Het bestuur van de supportersvereniging bestaat uit de volgende personen:
Voorzitter:                                                                      Marc van Holten
Vicevoorzitter / Penningmeester:                              Suzanne van Dijsseldonk
Secretaris:                                                                      Karlijn van der Zande
Bestuurslid/Leden administratie                               Marco Sterken                                          Bestuurslid                                                                    Emiel  Berbers                                           Bestuurslid:                                                                   Peer van Meurs