Invulling trainers selectie & Jo19-1

3 mei 2024 14:45

De afgelopen periode zijn diverse vacatures bij zowel de selectie (Dommelen 1 & 2) als bij Jo19-1 gepubliceerd. Tot onze vreugde kunnen we nu bekendmaken dat deze vacatures ingevuld zijn. Samen met de bestaande stafleden en andere (jeugd)trainers gaan zij aan de slag met de trainingen en wedstrijden van deze teams en de doorstroom van onze jeugdige talenten naar Dommelen 1 en 2.

Bij de selectie is Guillaume van Wilgen de nieuwe hoofdtrainer van Dommelen. Hij zal geassisteerd worden door Wesley Winkel (zie hieronder). BIj Dommelen 2 zal de bekende Michael Martens wederom aan de slag gaan als hoofdtrainer van dit jonge team. Dennis Soeteman (oud-keeper van Dommelen) keert na 1 seizoen afwezigheid terug op 't Heike en zal als keeperstrainer gaan fungeren. Nieuw in de staf is dus Wesley Winkel, hij stelt zich hier even voor.

Jo19-1
Bij Jo19-1 is er ook een nieuwe hoofdtrainer, omdat Bart Schuur een seizoen gaat genieten van een 'sabbatical'. Daniël Bloemers gaat zijn rol overnemen en stelt zich hier ook even voor.

We zijn zeer blij met deze invullingen en binnenkort ook meer nieuws over de andere stafleden van de selectie en andere jeugdtrainers.

23-24 24-25 Dommelen1 jo19-1 selectie