In memoriam Ab van de Haar - R.K.V.V. Dommelen

In memoriam Ab van de Haar

In memoriam Ab van de Haar

15 februari 2023 22:00


Vandaag, woensdag 15 februari, bereikte ons het droevige bericht dat onze secretaris Ab van de Haar na een kort ziekbed is overleden.


                                                                       Afbeelding1.jpg

Ab was een echte blauw-witter en betrokken bij onze vereniging. In de jaren ’90 was Ab een aantal jaren jeugdvoorzitter en secretaris van de supportersvereniging. Na even geen actieve rol te hebben bekleed binnen de vereniging trad hij in augustus 2020 toe tot het hoofdbestuur in de functie van secretaris. Een jaar eerder was Ab al actief bestuurslid van de Club van 100.

In deze tijden hebben we Ab leren kennen als een fijn en waardevol bestuurslid. Altijd betrokken en nooit was iets te veel. Vele besluiten hebben we dankzij een goede onderbouwing van Ab kunnen nemen. Dossiers die tijd kosten wilde Ab graag op zich nemen, immers zoals hij zelf aangaf; “Ik ben met pensioen dus ik heb er de tijd voor”. Eenmaal een dossier opgepakt beet hij zich hierin helemaal vast om tot goede resultaten dan wel oplossingen te komen. Wij danken Ab enorm voor zijn grote inzet en betrokkenheid bij onze vereniging.

Wat zullen we hem ontzettend gaan missen in het bestuur en binnen onze club. We wensen zijn vrouw Mieke, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.

 

Delen

Lees meer over:
22-23 hoofdbestuur

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!