uitreiking prijzen Grote Club Actie geeft vele blije gezichten in de kantine! - R.K.V.V. Dommelen

uitreiking prijzen Grote Club Actie geeft vele blije gezichten in de kantine!

uitreiking prijzen Grote Club Actie geeft vele blije gezichten in de kantine!

4 februari 2023 17:15


Zaterdag 4 februari jl werden aan alle lotenverkopers een enveloppe met het verdiende geld uitgedeeld en voor enkele waren er zelfs mooie prijzen die men gewonnen heeft. Voor de mensen van de organisatie van de Grote Club Actie altijd een leuk moment om iets te mogen uitdelen waar anderen heel blij van worden.

Namens het bestuur wil ik graag deze mensen van de organisatie GCA heel hartelijk bedanken voor hun inzet, betrokkenheid en de wijze waarop ze ook dit jaar weer de hele GCA hebben georganiseerd.  Chapeau hiervoor, want de opbrengsten overtroffen ruim die van het vorige seizoen. Met de opbrengsten kunnen we nu eindelijk ons pannaveld/kooi gaan realiseren. Dit jaar zal deze achter onze tribune worden aangelegd. Een mooie investering voor al onze actieve leden en in het bijzonder voor onze jeugdleden. Dank ook aan iedereen die hieraan heeft meegeholpen met het verkopen van loten. Zonder jullie inzet en motivatie om loten te verkopen, zouden we niet zo'n mooi bedrag bij elkaar hebben kunnen sparen in de afgelopen jaren, om een pannaveld/kooi te kunnen realiseren. 

Dit jaar waren er ook een aantal teams van onze vereniging die een superlot gekocht hadden. Het kopen van een superlot werd interessanter gemaakt door het bestuur om onder de "superlot kopers" een vaatje bier beschikbaar te stellen. Deze geste vanuit het bestuur werd vandaag ook afgetikt. Op een heus radje zijn alle teams ingevuld en is dit door mij als voorzitter in werking gesteld. Het radje stopte uiteindelijk bij de naam van  Chris Hof. Hij wint het vaatje bier voor de selectie. Namens het bestuur gefeliciteerd met deze prijs.

Rest mij tot slot nogmaals iedereen te bedanken die loten verkocht heeft, gekocht heeft en betrokken is geweest bij de organisatie. DANK, DANK, DANK!

Luciën van den Heuvel
voorzitter RKVV Dommelen


316DEDC6-556C-4DA3-AC1F-DF071EFF4AEB.png 

Delen

Lees meer over:
22-23 gca grote club actie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!