PUPIL V/D WEEK QUINN CREEMERS ( ZONDAG 4 DEC DOMMELEN 1 - WILHELMINA BOYS 1 )

28 november 2022 7:45

Op zondag 4 dec a.s. bij de wedstrijd Dommelen 1 – Wilhelmina Boys 1 is Quinn Creemers de Pupil van de Week. De Pupil van de Week heeft een belangrijke taak om de spelers en staf van Dommelen 1 te ondersteunen tijdens hun wedstrijd. De Pupil meldt zich 45 minuten voor de wedstrijd en krijgt een speciaal tenue. Hij mag tevens samen met de scheidsrechter het veld oplopen, samen met de spelers en onze mascotte Dommel

Vragenlijst Pupil van de Week                                                                                          Dommelen_Logo_transparant.png

1. Wat is jou naam, leeftijd en in welk team speel je?

Quinn Creemers, 7 jaar en ik speel JO9-2

2. Welke club is je favoriete eredivisieclub?
PSV

3. Welke voetballer vind je de beste voetballer van Nederland?
Cody Gakpo

4. Welke club is je favoriete buitenlandse voetbalclub?

FC Barcelona

5. Wie is je favoriete buitenlandse speler?
Cristiano Ronaldo

6. Welke voetballer van het eerste elftal van RKVV Dommelen is je favoriet?

Om eerlijk te bekennen ken ik de spelers van het eerste elftal nog niet, dus voor mij zijn ze op dit moment allemaal favoriet.

7. Wat wordt de uitslag van de wedstrijd?
4-1 voor Dommelen

8. Wat vind je van onze voetbalclub?

Super vet!!! De voetbalclub helpt me om een goede voetballer te worden, en er zijn heel veel leuke activiteiten waar ik graag aan deelneem.

9. Heb je broertjes en/of zusjes? En voetballen deze ook?

Ja, broertje Kyan. Hij is 3 jaar oud, dus hij moet nog even wachten, maar hij wil ook graag gaan voetballen als hij groter is.

quinn_site.jpg

pupil vd week