Gevraagd; Gebruikte voetbalschoenen - R.K.V.V. Dommelen

Gevraagd; Gebruikte voetbalschoenen

31 oktober 2022 8:15

Vanuit de vereniging helpen wij regelmatig jongens en meiden die komen proeftrainen/kennismaken met een tijdelijk paar voetbalschoenen. Vanuit die 'voorraad' ondersteunen we ook ouders waar het lastig is om meteen bij lidmaatschap schoenen aan te schaffen.

Wij willen jullie via deze weg vragen om voetbalschoenen, die niet meer gebruikt worden, bij de vereniging achter te laten, zodat wij ze voor bovenstaande doelgroepen in kunnen zetten. Je kan de voetbalschoenen achterlaten in de speciale bak die in de hal bij de ingang van de kantine staat. Bedankt namens zowel de kinderen & ouders!

Vragen over deze actie? Neem contact op met de coördinator van je leeftijdscategorie.

Vragen over de ondersteuning van onze leden i.r.t. contributie? Lees er hier alles over.

Beste-voetbalschoenen.jpg

22-23 niemandbuitenspel schoenen