RKVV Dommelen 80 jaar alweer, dus tijd voor een feestje! - R.K.V.V. Dommelen

RKVV Dommelen 80 jaar alweer, dus tijd voor een feestje!

RKVV Dommelen 80 jaar alweer, dus tijd voor een feestje!

1 juni 2022 15:30


Op 21 en 22 mei vierden we binnen onze vereniging dat we in februari van dit jaar alweer 80 jaar geleden zijn opgericht.

In het weekend van 12 en 13 februari hadden we hier al even kort bij stil gestaan door alle leden een drankje met warme appelflap aan te bieden. Dat viel bij iedereen zeker goed in de smaak, met dank aan de medewerkers van onze kantine en in het bijzonder Marc van Otten, die alle 750 appelflappen gebakken heeft. 

Uiteraard wilde het bestuur op een later moment hier wat uitgebreider bij stilstaan en dat werd dus het weekend van 21 en 22 mei j.l.. Op zaterdag was daar het feest voor alle vrijwilligers binnen onze vereniging. Een overheerlijke en zeer goed verzorgde luxe BBQ van "Roelofs" zorgde voor de inwendige mens. Voor de dorstlessing werd iedereen goed voorzien door de spelers van onze JO23-3, waarvoor onze hartelijke dank. 

Een geweldige zingende DJ zorgde voor de muzikale omlijsting en stond garant voor een fantastische feestavond. Er werd volop gedanst en de nodige filmpjes zijn gemaakt en via de geijkte social media kanalen verspreid. Kortom een top feest waar met veel plezier en voldoening op terug gekeken kan en mag worden.

Op zondag 22 mei deden we dit alles nog eens dunnetjes over met alle senioren spelers. De meeste teams hadden eerste nog een wedstrijd gespeeld en bleven na hun wedstrijd al op het terras hangen om zoetjes over te gaan naar de feestavond. Ook nu was er weer een goed verzorgde, heerlijke luxe BBQ van "Roelofs" die zorgde voor de inwendige mens. Ook de spelers van de JO23-3 zette weer hun beste beentje voor om te zorgen dat iedereen voldoende vocht binnen heeft gekregen deze dag. Ook tijdens dit feest zorgde een zingende DJ weer voor de muzikale omlijsting. Het weer was meer dan goed, wat ervoor zorgde dat de meeste mensen buiten tot laat nog buiten de tent stonden om te genieten van dit alles. Het was een enkeling niet ontgaan dat sommige deze dag vergeten waren de nodige zonnecrème te smeren gezien de iet wat rood uitgeslagen huid. Het heeft de pret er zeker niet om gedrukt. We kunnen met ons allen terugkijken op een geslaagd weekend!

Huldiging Jubilarissen
Op zondag 22 mei j.l. voorafgaande aan de wedstijd van ons vaandelteam hebben we een aantal jubilarissen letterlijk en figuurlijk in het zonnetje mogen en kunnen zetten. Het waren er deze keer 31 jubilarissen. Dit grote aantal lag simpel in het feit dat we het afgelopen jaar vanwege de corona geen jubilarissen hebben kunnen huldigen. Namens het bestuur van RKVV Dommelen feliciteren we alle jubilarissen van het afgelopen en huidige jaar.

Hieronder een overzicht van alle jubilarissen; 

60 jaar
Harrie Kramer, Wim Jansen en Gerard Renders

40 jaar 
Jan van Dun, Sjef van Dun, Joost Lemmens, Mark Postma, Bart Boom, Gevaerd Henning, Alex van Hoof, Steven Kuhlman en Roy Stevens

25 jaar
Henk van Achten, Leo van Betten, Paul van Betten, Brian Derkx, Bart Eerden, Bram v d Eijnden, Rick Emmerink, Rolf Emmerink, Mart van Gerwen, Jordy Helder, Melle Hoynk van Papendrecht, Frank van Kins, John Otten, Jordie Renier, Dennis van Tuyl, Stefan Groenveld, Roel v d Moosdijk, Marc Roothans en Marjon Smit       

Alle aanwezige jubilarissen ontvingen een speldje wat door de voorzitter werd opgespeld. Tevens was er voor hen (of de partner) een mooie bos bloemen uitgereikt door onze secretaris. 

Helaas konden niet alle jubilarissen aanwezig zijn. Zij zullen op een later tijdstip het speldje nog ontvangen. met de aanwezige jubilarissen is er deze middag nog een foto gemaakt. 

         DSC_4781.JPG

Delen

Lees meer over:
80 jaar
Gerelateerde artikelen:

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!