Jeugd(raad) C.V. De Pintenwippers zoekt aanvulling! - R.K.V.V. Dommelen

Jeugd(raad) C.V. De Pintenwippers zoekt aanvulling!

Jeugd(raad) C.V. De Pintenwippers zoekt aanvulling!

28 januari 2022 11:45


Het carnavalsseizoen staat weer voor de deur en dan gaan ook de activiteiten voor de jeugd in Dommelen weer van start. Binnen Carnavalsvereniging De Pintenwippers heeft de jeugd een belangrijke plaats en worden er tal van activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn grotendeels carnaval gerelateerd, vanuit de jeugdraad en dansgardes, ook buiten carnaval om is er in Dommelen altijd wel wat te doen!

Jeugdactiviteiten
Het belangrijkste doel is om de jongens en meisjes (6 – 13 jaar) leuke activiteiten te bieden, waarbij ze samen, met elkaar, plezier maken, feesten en actief bezig zijn. De activiteiten zijn laagdrempelig van aard, iedereen kan en mag meedoen en zijn vooral gericht op het sociale vlak. Deze activiteiten worden vanuit de carnavalsvereniging begeleid en gecoördineerd. Uiteraard vindt het grootste gedeelte plaats rondom carnaval, in de vorm van deelname aan de jeugdraad en/of dansgardes.

Aanvulling jeugdraad
De jeugdraad van Carnavalsvereniging De Pintenwippers is op zoek naar jongens en meisjes, in de leeftijd 6 – 13 jaar, als aanvulling op de bestaande jeugdraad. Vind jij springen, dansen en hossen leuk en houd je wel van een feestje? Dan zoeken wij jou!

De jeugdraad begeleidt de jeugdprins en zijn adjudant tijdens de diverse officiële activiteiten tijdens carnaval. Deze activiteiten zijn zorgvuldig gepland op de diverse dagen van carnaval en vanuit de vereniging is er altijd begeleiding aanwezig. Ouders mogen aanwezig zijn bij de activiteiten, dit is echter geen verplichting. Voor de ouders die zelf geen carnaval kunnen of willen vieren, de mogelijkheid dus om de kinderen in vertrouwde handen achter te laten. Het programma wordt vooraf met de ouders besproken, zodat de ouders van alles op de hoogte zijn. En voor de kosten hoef je het ook niet te laten, deze zijn zeer laag en inclusief eten en drinken voor de jeugdraad en dansgardes.

Vrienden maken
De jeugdraad is er niet alleen tijdens carnaval, ook op andere momenten organiseert C.V. De Pintenwippers diverse activiteiten voor de jeugd(raad). Jongens en meisjes in de jeugdraad maken vrienden voor het leven en hebben later fijne en leuke herinneringen aan deze gave tijd. Ze leren andere kinderen kennen, feesten en hossen samen en maken veel plezier. De jeugdraad is dus niet alleen groep feestende kinderen, ze ondernemen daadwerkelijk ook andere activiteiten met elkaar. En ook voor de ouders, bij interesse, zijn er enkele leuke en gezellige gezamenlijke activiteiten.

Vragen of aanmelden
Heb jij vragen over de jeugdraad (of dansgardes) van carnavalsvereniging De Pintenwippers, neem dan contact op met Lindsay Raaijmakers via jeugdcvdepintenwippers@outlook.com of 06-45692617. Daarnaast mag je altijd vrijblijvend een activiteit aanwezig zijn en meedoen om te kijken of je het leuk vindt.
Je kan ook een kijkje nemen op de website www.cvdepintenwippers.nl voor meer informatie.

En wist je dat…………..
………je ook samen met een vriendje of vriendinnetje mee mag doen? Meld je samen aan en zij regelen de rest!
………je tijdens carnaval in een gaaf pak vanuit de vereniging mag rondlopen, feesten en hossen?
………de kosten van de jeugdraad (en dansgardes) heel laag zijn voor de jongens en meiden en ‘all-inclusive’ zijn……… 
………het aantal activiteiten minder is dan iedereen denkt.
………als een keer niet aanwezig kunt zijn, dit helemaal niet erg is?

Logo_1.jpg

 

Delen

Lees meer over:
carnaval

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!