Handschoenen voor onze jeugdkeepers!

15 november 2021 20:00

Binnen RKVV Dommelen krijgen alle jeugdkeepers al enkele seizoenen iedere week keeperstraining door onze enthousiaste keeperstrainers. Om onze ondersteuning naar deze keepende talenten verder uit te breiden, hebben alle jeugdkeepers onlangs allemaal nieuwe keepershandschoenen ontvangen.

Op onderstaande foto's tonen een aantal jeugdkeepers hun nieuwe Jako-keepershandschoenen, welke door de vereniging aan hen beschikbaar gesteld zijn. Binnenkort worden ook de seniorenkeepers voorzien van nieuwe handschoenen.

WhatsApp_Image_2021-11-15_at_6.10.24_PM.jpeg

WhatsApp_Image_2021-11-15_at_7.10.06_PM.jpeg

Het ter beschikking stellen van de keepershandschoenen maakt onderdeel uit van het nog meer en beter opleiden en ondersteunen van onze jeugdkeepers. Buiten de wekelijkse specifieke keeperstraining voor alle jeugdkeepers, worden er ook extra activiteiten georganiseerd voor de jeugdkeepers (bv clinics met de keeperstrainer en keepers van Dommelen 1 en 2) en worden zij ook regelmatig tijdens wedstrijden begeleid door één van de keeperstrainers.

21-22 jeugdopleiding keepers