Unieke spaaractie Plus Van de Huijgevoort (update)

15 oktober 2021 9:15

De PLUS Supermarkt in Dommelen organiseert een unieke actie waarmee wij als vereniging flink geld kunnen verdienen. Er wordt totaal ruim 22.000,= verdeeld onder de verenigingen in Valkenswaard door onze hoofdsponsor Plus Van de Huijgevoort. We roepen dus alle leden, vrijwilligers, ouders, familie, buren, sponsoren, supporters en andere betrokken met ons mee te sparen!

Update 15 oktober :
Als eerste iedereen enorm bedankt voor het sparen en inleveren van de sponsorpunten voor onze vereniging. We hebben nu al een mooi aantal punten verzameld, echter we zijn er nog (lang) niet. De spaaractie loop tot en met 12 november en tot die tijd moeten we punten blijven verzamelen.

Waarom blijven sparen?
Op het einde van de spaarperiode wordt het totaalbedrag van zo'n 22.000,00 verdeeld over het aantal ingeleverde spaarpunten. De tussenstand die nu in de app te zien is, is de huidige verdeling van het totaalbedrag, dus een tussenstand. Het is dus belangrijk om sponsorpunten te blijven verzamelen, te doneren aan onze vereniging via de app of QR-code of in te leveren in de kantine.

Wat kan ik doen?
Belangrijkste is om boodschappen te blijven doen bij de Plus en de sponsorpunten te doneren aan RKVV Dommelen. (via app, QR-code scannen of inleveren in kantine) Daarnaast mobiliseer je de familie, buren, vrienden, bekenden of andere mensen om hun punten aan jou te geven, welke jij weer doneert aan RKVV Dommelen. En wil je zelf niet krassen en QR-codes scannen, lever ze dan in op het sportpark (melkbus in de kantine) en wij doen het voor jou!

Hoe werkt het?
Het werkt heel simpel. Bij de aankopen bij Plus van 5 september tot en met 12 november 2021, krijg je sponsorpunt bij ieder 10 euro aan boodschappen. Deze sponsorpunt(en) wijs je zelf toe aan RKVV Dommelen via de website www.plus.nl/sponsorpunten of via de QR-code op de voucher. Ook kan je sparen via de Plus-app. Meer info vind je hier op website Plus.

Je mag de vouchers ook inleveren in de kantine van RKVV Dommelen, daar staat een speciale melkbus met een poster. Wij wijzen dan de vouchers toe. Hoe meer sponsorpunten jij inlevert, hoe groter het bedrag is wat naar de club gaat!

Met het geld dat we sparen, gaan we alle teams (van de mini’s tot en met de senioren) voorzien van een inloop shirt. (of de waarde ervan, te besteden aan andere kleding) Het bedrag wat daarna overblijft, komt ten goede van het beoogde pannaveld/voetbalkooi, waarvoor de vereniging aan het sparen is.

Heb je vragen of wil je meer info? Stuur een mail naar sponsoring@rkvvdommelen.nl of bel met (06) 51319842.

Bedankt voor je medewerking!
PR- & Sponsorcommissie & Hoofdbestuur RKVV Dommelen

21-22 hoofdsponsor plus sponsoring