Vanaf ma. 9 januari weer Sportspreekuur ! - R.K.V.V. Dommelen

Vanaf ma. 9 januari weer Sportspreekuur !

Vanaf ma. 9 januari weer Sportspreekuur !

9 januari 2023 7:30


Vanaf maandag 9 januari is er weer een wekelijks Sportspreekuur van Fysio Van Hoof op sportpark 't Heike. Dit gratis sportspreekuur is iedere maandag (uitgezonderd schoolvakanties) te bezoeken door alle leden en vrijwilligers van RKVV Dommelen. Je hoeft geen afspraak te maken voor dit sportspreekuur, je kan binnenlopen op maandagavond tussen 18.30 en 19.15 uur.

Het gratis en vrijblijvende sportspreekuur is tijdens het seizoen, uitgezonderd schoolvakanties, iedere maandagavond  te bezoeken tussen 18.30 en 19.15 uur. Je kan hier terecht voor een screening van een blessure, en ook voor adviezen van aanhoudende klachten of andere zaken i.r.t. sportblessures. En ook bij een vraag over een blessure, ben je van harte welkom!

Alle info over sportspreekuur en  de samenwerking tussen RKVV Dommelen en Fysio van Hoof vind je hier

RKVV Dommelen en Praktijk voor Fysio- en Manuele Therapie Van Hoof hebben een samenwerking op medisch gebied. Door de samenwerking biedt RKVV Dommelen haar leden en vrijwilligers de mogelijkheid om zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen over een blessure, d.m.v. het bezoeken van een (gratis) sportspreekuur op maandagavond.

Wanneer je in de zomer- of winterstop of in de schoolvakanties een afspraak wil maken, dan kan dit zeker. Hier vind je de contactgegevens van Van Hoof. (zie 'Hoe werkt het?')


unnamed.png

Delen

Lees meer over:
blessures sportspreekuur van hoof vanhoof

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!