Welkomstprogramma voor Jeugdtrainers (KNVB) - R.K.V.V. Dommelen

Welkomstprogramma voor Jeugdtrainers (KNVB)

Welkomstprogramma voor Jeugdtrainers (KNVB)

Op deze pagina vind je meer informatie over het Welkomstprogramma voor Jeugdtrainers, welke RKVV Dommelen in samenwerking met de KNVB aanbiedt aan de startende jeugdtrainers binnen onze vereniging. Dit betreft jeugdtrainers die in de afgelopen 1 tot 3 seizoenen gestart zijn.

Wat is het Welkomstprogramma?
Als (startende) jeugdtrainer heb je vele taken. Je communiceert, begeleidt, organiseert, coacht wedstrijden, juicht mee, biedt troost en nog veel meer. Om jou als (startende) jeugdtrainer nog beter te ondersteunen, is er een programma ontwikkeld, bestaande uit enkele e-mails, een zgn. Aftrapmodule (praktijkbijeenkomst) en toegang tot een unieke omgeving/kennisbank voor jou als trainer, met o.a. toegang tot Rinus, de online assistent-trainer.

Wat houdt de Aftrapmodule in?
De Aftrapmodule is een praktijkbijeenkomst ons eigen sportpark, waarbij je in slechts één avond de belangrijkste basisonderdelen van het trainen en coachen leert en ontzettend veel waardevolle tips krijgt. Voorafgaand aan deze avond maak je enkele kleine opdrachten in 'Dugout', de online leeromgeving van de KNVB, als voorbereiding op deze avond.

Wanneer vindt de Aftrapmodule plaats?
Deze bijeenkomst vindt eind september/begin oktober plaats, en is toegangelijk voor alle startende trainers. Doel van onze vereniging is dat iedere startende trainers in Jo8/Jo9 minimaal het Welkomstprogramma gevolgd heeft. De data die voor het najaar van 2023 gereserveerd zijn, zijn vrijdag 29 september (aanvang 18.30 uur), maandag 2 oktober (aanvang 18.00 uur) en woensdag 4 oktober (aanvang 18.00 uur).

Om de beschikbaarheid van onze jeugdtrainers te inventariseren, vragen we iedereen voor woensdag 12 juli onderstaand formulier in te vullen. Op basis van de reacties worden 1 of 2 van bovengenoemde data ingevuld.

Heb je vragen of wil je meer weten, stuur dan een mail naar ho@rkvvdommelen.nl of neem contact met Maarten op. (06-12974360)

Welkomstprogramma nj23* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!