Coronamaatregelen vanaf za. 15 januari

15 januari 8:15  Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 14 januari zijn er nieuwe maatregelen aangegeven. Vanaf zaterdag 15 januari gelden er diverse nieuwe maatregelen, welke hieronder aangegeven zijn. Deze maatregelen gelden t/m dinsdag 25 januari.meer »

Update : Spreekuur Sportblessures vanaf maandag 17 jan.

10 januari 8:15  Iedere maandag organiseert Fysio Van Hoof een (gratis) 'Spreekuur Sportblessures' op ons sportpark, tussen 18.30 en 19.30 uur. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken, je kan tussen 18.30 en 19.15 uur binnenlopen bij de verzorgingsruimte, boven op sportpark 't Heike. Vanaf maandag 17 januari is dit spreekuur weer 'geopend' voor alle leden en vrijwilligers. Indien je het spreekuur bezoekt, verzoeken we je een mondkapje te dragen in de verzorgingsruimte.meer »

Overzicht corona-nieuws (versie 15 jan. 2022)

6 januari 10:00  Om alle nieuws die er rondom corona, de maatregelen en andere belangrijke communicatie te verzamelen en makkelijk beschikbaar te stellen, hebben we dit verzamel-artikel gemaakt. In dit artikel vind je alle actuele informatie, die op onze website staat. Bij vragen, graag contact leggen met de begeleiding van je team of met de coördinator van de categorie. (svp via een prive-app of telefoontje)meer »

Programma januari 2022