Sponsors

 

Home

Coronamaatregelen vanaf za. 15 januari

15 januari 8:15  Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 14 januari zijn er nieuwe maatregelen aangegeven. Vanaf zaterdag 15 januari gelden er diverse nieuwe maatregelen, welke hieronder aangegeven zijn. Deze maatregelen gelden t/m dinsdag 25 januari.meer »


Update : Spreekuur Sportblessures vanaf maandag 17 jan.

10 januari 8:15  Iedere maandag organiseert Fysio Van Hoof een (gratis) 'Spreekuur Sportblessures' op ons sportpark, tussen 18.30 en 19.30 uur. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken, je kan tussen 18.30 en 19.15 uur binnenlopen bij de verzorgingsruimte, boven op sportpark 't Heike. Vanaf maandag 17 januari is dit spreekuur weer 'geopend' voor alle leden en vrijwilligers. Indien je het spreekuur bezoekt, verzoeken we je een mondkapje te dragen in de verzorgingsruimte.meer »


Overzicht corona-nieuws (versie 15 jan. 2022)

6 januari 10:00  Om alle nieuws die er rondom corona, de maatregelen en andere belangrijke communicatie te verzamelen en makkelijk beschikbaar te stellen, hebben we dit verzamel-artikel gemaakt. In dit artikel vind je alle actuele informatie, die op onze website staat. Bij vragen, graag contact leggen met de begeleiding van je team of met de coördinator van de categorie. (svp via een prive-app of telefoontje)meer »


Programma januari 2022

31 december 17:15  Na een korte winterstop, herstarten we in januari uiteraard weer het voetbalseizoen. Hierin zijn we grotendeels afhankelijk van de mogelijkheden die we hebben om te trainen, wedstrijden te spelen en anderzijds bij elkaar te komen. Dit artikel zal dan ook aangepast worden, wanneer de maatregelen dit vragen of mogelijk maken. Hieronder een overzicht van de activiteiten in januari.meer »


RKVV Dommelen verlengt niet met Paul Firet

23 december 10:45  Na vijf mooie seizoenen met Paul Firet als hoofdtrainer van onze selectie, scheiden aan het einde van het huidige seizoen 2021-2022 met veel respect, waardering en enorme trots de wegen. meer »


Geweldige opbrengst GCA2021

11 december 9:00  De verkopen van de Grote Club Actie-loten 2021 zit er op en de aantallen (online en offline) zijn geteld. Iedereen bedankt voor jullie de inzet! We hebben ons doel van € 3.900 ruimschoots overtroffen en hebben samen bijna € 5.900 opgehaald! Het doel, de realisatie van een voetbalkooi achter de tribune, komt hiermee steeds dichterbij.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!