'Voetballen met Dommel' van start!

7 juni 9:00  RKVV Dommelen is recent een nieuw, uniek, beweegaanbod gestart. Dit beweegaanbod is gericht op een nieuwe doelgroep, namelijk alle jongens en meiden, in de leeftijd 2 tot en met 4 jaar. In dit aanbod, waarbij de kinderen samen met één van de ouders bewegen, ervaren de kinderen alle ‘grondvormen’ van bewegen en leren de kinderen spelenderwijs beter communiceren, samen spelen en samenwerken, binnen de lessen die vol spel en plezier zitten. Het aanbod, met de titel ‘Voetballen met Dommel’, is er voor alle jongens en meiden woonachtig in Dommelen, Valkenswaard of omliggende dorpen. meer »

Extra nieuwsbericht m.b.t. gebruik kleedlokalen

4 juni 18:45  Even kort de status van onze kleedlokalen :meer »

Dommelen 8 (4t) zoekt spelers!

4 juni 11:30  Het seniorenteam Dommelen 8 (ook bekend als Dommelen 4t) zoekt aanvulling voor komend seizoen. Zij spelen de wedstrijden op zondagochtenden en er kan op donderdag getraind worden. Zie onderstaande oproep vanuit het team! Heb jij interesse, dan neem contact op met onderstaand mailadres.meer »

Inschrijven VSN Voetbaldagen 2021 (tot 1/7)

3 juni 7:45  Vanaf nu is het mogelijk in te schrijven voor de VSN Voetbaldagen 2021, van ma. 23 t/m vr. 27 augustus op ons eigen sportpark 't Heike. Deze voetbaldagen zijn toegankelijk voor alle jongens en meiden van 6 t/m 16 jaar, zowel lid als geen lid van RKVV Dommelen. Er kan ingeschreven worden t/m 1 juli a.s. met directe betaling. Na ontvangst betaling is de inschrijving definitief.meer »

Update (1/6) trainingen jeugd & senioren

1 juni 12:15  Vanaf vrijdag 5 juni zijn er nieuwe versoepelingen wat o.a. betekent dat alle senioren, zonder beperkingen weer mogen trainen en ook onderling (binnen de club) wedstrijden mogen spelen. Tevens gaat vandaag maandag 7 juni veld 2 (eindelijk ;-)) in onderhoud en gaan we veld 4 gebruiken als trainings- en wedstrijdveld. Veld 3 zal pas begin juli (op zijn vroegst) beschikbaar zijn en veld 5 bij aanvang van het nieuwe seizoen.meer »

Update 1/6 : KNVB Regiocup voor jeugd van start !!!

1 juni 8:45  Zoals bekend, zijn eerder alle competities stilgezet zijn en dat de KNVB Regiocup voor jeugd wel doorgaat! Vandaag (1/6) zijn alle wedstrijden bekend geworden en gaan we zaterdag 5 juni van start! (helaas uitgezonderd Jo19) meer »