Unieke spaaractie Plus Van de Huijgevoort (update)

15 oktober 9:15  De PLUS Supermarkt in Dommelen organiseert een unieke actie waarmee wij als vereniging flink geld kunnen verdienen. Er wordt totaal ruim 22.000,= verdeeld onder de verenigingen in Valkenswaard door onze hoofdsponsor Plus Van de Huijgevoort. We roepen dus alle leden, vrijwilligers, ouders, familie, buren, sponsoren, supporters en andere betrokken met ons mee te sparen! meer »

3 SPELERS UITGENODIGD VOOR JEUGDPLAN KNVB

8 oktober 8:30  3 spelers van onze jeugdopleiding, Jip en Tim uit 15-1 en Mees uit 13-1, zijn opgenomen in de voorlopige selecties van de KNVB, opleidingsgebied Zuid. Deze Onder 14- en Onder 13-selecties bevat, per selectie, zo'n 45 spelers van clubs uit de regio Eindhoven/Den Bosch/Weert. Een compliment dus voor deze spelers dat ze uitgekozen zijn door de KNVB voor deze activiteiten.meer »

Voetbalschool Dommelen gestart ; schrijf alsnog in!

21 september 6:45  Ook dit seizoen organiseren we weer extra voetbalactiviteiten onder de noemer 'Voetbalschool Dommelen'. Deze voetbalschool (voor leden en niet-leden) wordt verzorgd door JP Voetbalacademie, samen met jeugdtrainers van RKVV Dommelen, en is vooral gericht op het verbeteren van techniek, loop- en coördinatie en balbeheersing. De 5 trainingen van de 'najaarsmodule' zijn vanaf vrijdag 15 oktober gestart en inschrijven kan nog steeds!meer »

Welkom (terug) bij RKVV Dommelen, Dakgoof

16 september 17:00  Vanaf dit seizoen gaan jullie Dakgoof regelmatig terug zien op het Heike! Ze hebben ook direct een leuke actie voor leden van RKVV Dommelen.meer »

Vacature trainer vrouwenvoetbal De Valk & RKVV Dommelen