Nieuw : Peutersport Valkenswaard-Dommelen

30 augustus 2021 11:30

RKVV Dommelen en Hockeyvereniging H.O.D. slaan de handen ineen en introduceren nieuw beweegaanbod, speciaal voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 4 jaar, samen met hun ouders. Na de succesvolle start in het vorige seizoen (Voetballen met Dommel) nu een vervolg, samen met HOD in de vorm van 'Peutersport Valkenswaard-Dommelen'.

De jongens en meiden maken, samen met één van de (groot)ouders, kennis met de diverse vormen van bewegen. Tijdens de 45 minuten durende sportlessen komen alle ‘grondvormen’ van bewegen voorbij. De lessen zitten vol met leuke uitdagende oefeningen en sluiten perfect aan op de ontwikkeling van kinderen in deze leeftijd. Er wordt gebruik gemaakt van muziek en kleurrijk educatief spelmateriaal. Zo leren de kinderen op een speelse manier en zonder druk niet alleen goed bewegen maar ook tellen, kleuren herkennen, vormen herkennen, samenspelen en samenwerken.

Aanbod najaar 2021
Het aanbod in het najaar uit 8 sportlessen van 45 minuten, op de zaterdagochtend vanaf 9.15 uur. De data van de activiteiten zijn de zaterdagen 25 september, 2, 9 en 16 oktober en 6, 13, 20 en 27 november, afwisselend op sportpark ’t Heike in Dommelen en op sportpark Den Dries in Valkenswaard. Er is de keuze om aan alle 8 activiteiten deel te nemen of aan 4 activiteiten.
In dit aanbod worden RKVV Dommelen en Hockeyvereniging H.O.D. ondersteund door de organisatie Kicks 'n Sticks, zij verzorgen de sportlessen en hebben ruime ervaring met aanbod voor deze doelgroep.

Alle informatie (data, locaties, kosten) is hier te vinden op de speciale pagina op onze website.

Inschrijven kan direct via dit inschrijfformulier. Dit formulier is meteen gekoppeld aan een Ideal-betaling. Na inschrijving en betaling is de deelname definitief.

peutersportDommelen.png

21-22 asm peutersport