Belangrijke info richting seizoen 2022-2023 - R.K.V.V. Dommelen

Belangrijke info richting seizoen 2022-2023

Belangrijke info richting seizoen 2022-2023

4 juli 2022 21:15


Vanaf half augustus kan er getraind worden en start het seizoen 2022-2023 voor onze jeugdteams. Op zaterdag 3 september staan weer de 1e wedstrijden op programma, voor de meeste jeugdteams. Via dit overzicht de belangrijkste zaken m.b.t. de start van het seizoen.

Start trainingen
De meeste teams starten vanaf maandag 29 augustus, de selectie (1e/2e) en diverse oudere (jeugd)teams al eerder in augustus. In de week voorafgaand (voetbaldagen) wordt de laatste hand gelegd aan de ballenhokken. Ieder hok en dus ieder team wordt voorzien van ballen, hesjes, hoedjes, bidons en loopladders.

Trainingsschema : Het trainingsschema voor komend seizoen is nog niet gereed, deze volgt spoedig.

Kleedlokalen & douchen : De kleedlokalen zijn beschikbaar vanaf de start van het seizoen, zie schema voor de exacte indeling. We gaan ervanuit dat alle teams deze lokalen weer zoals gewoonlijk gaan gebruiken en dat de kinderen na de training en wedstrijd weer douchen. 

Keeperstrainingen : Ook komend seizoen gaan onze keeperstrainers weer aan de slag met al onze jeugdkeepers. De trainingen starten vanaf maandag 12 september. Een schema met tijden etc. volgt via de trainers.

Carrouseltrainingen : Bij de Jo8 en Jo9 gaan we de maandagen weer invullen met carrouseltrainingen. Deze starten vanaf maandag 12 september. Op maandag 5 september (19.30 uur) komen we met trainers bij elkaar om dit voor te bespreken en de vormen te tonen op het veld.

Bijeenkomst teammanagers :
Op dinsdag 6 september is er een bijeenkomst voor alle teammanagers binnen de jeugdopleiding. De teammanagers vormen een belangrijke schakel in de communicatie en organisatie van onze jeugdteams. We doen een beroep op alle teammanagers om aanwezig te zijn. De bijeenkomst start om 19.00 uur en zal maximaal tot 20.30 uur duren.

Bijeenkomsten trainers:
Ook in nieuwe seizoen worden er regelmatig bijeenkomsten voor trainers georganiseerd. In september zijn deze als volgt:
- ma. 5 sept Jo8 + Jo9
- ma. 12 sept Jo10 + Jo11
- vr. 16 sept Jo13 t/m Jo19 (en evt senioren)

Wedstrijden
De 1e (vriendschappelijke) wedstrijden staan gepland op zaterdag 3 september en het exacte programma voor die dag staat hier. Voor de jeugdteams die nog niet ingepland staan, wordt mogelijk nog naar een tegenstander gezocht (bij voldoende spelers beschikbaar) of worden de kinderen die beschikbaar zijn eventueel gevraagd mee te spelen met andere teams.

Beker/competitie : De start van het seizoen voor de teams ziet er als volgt uit :

  Pupillen Jo8 - Jo12  Jo13 - Jo19/Za/o23*        Senioren
Za./zo. 3/4 september Vriendschappelijk Vriendschappelijk Beker
    (19-1 en 15-1 beker)  
Za./zo. 10/11 september Start fase 1 Start fase 1 (19-1+15-1 beker) Beker
    1e training mini's  
Za./zo. 17/18 september Fase 1 Fase 1 (19-1+15-1 beker) Beker
Za./zo. 25/26 september Fase 1 Fase 1 / competitie Competitie


De competitie voor Jo8 t/m Jo12 zal in het 4-fasenmodel gespeeld gaan worden, zie hier voor meer informatie daarover. De exacte planning qua bekendmaking beker en competitie, vind je hier op onze website. De teams Jo13 t/m Jo19 (uitgezonderd 15-1 en 19-1) spelen in 3-fasenmodel, zie hier voor meer informatie.

Spreekuur Sportblessures:
Vanaf maandag 5 september is dit gratis spreekuur weer iedere maandag op ’t Heike, van 18.30 tot 19.15 uur. Spelers, speelsters en vrijwilligers mogen hiervan gratis gebruikmaken, zonder afspraak. Ook voor een advies of een aanhoudende klacht ben je meer dan welkom. Meer info vind je hier.

Wedstrijdshirts per team :
Ieder jeugdteam ontvangt (voor za. 3 september) een tas met shirts met daarin een formulier wat er in de tas aanwezig is. Het is de bedoeling om de inhoud van de tas compleet en volledig te houden. Het is daarom niet toegestaan om de shirts bij aanvang van en gedurende het seizoen uit te delen aan de kinderen, de sets shirts dient compleet bij elkaar te blijven. Dit laatste om verlies van shirts en ook kleurverschil (door verschillend wassen) te voorkomen. Vragen over de shirts kunnen gesteld worden aan Mark vd Mortel of Jorg de Kort. Hun gegevens staan hier. Tzt zal gedeeld worden wanneer de shirts afgehaald kunnen worden.

Verkoop kleding :
Op za. 10 september is weer een verkoop- en bestelmoment van trainingspakken, truien, warmloopshirts en tassen op t Heike. Vanaf die datum zal ook onze nieuwe webshop actief zijn, waar in de toekomst Dommelen-kleding (uitgezonderd wedstrijdbroekjes en -sokken) aangeschaft kunnen worden. De bestellingen worden daarna geclusterd en 5x per seizoen besteld en bedrukt afgeleverd. Meer info voor de ouders volgt aan het begin van het seizoen.

De wedstrijdbroekjes en -sokken zijn, tijdens openingstijden, in onze kantine te verkrijgen. Een broekje kost 15,00, sokken (nieuwe, verbeterde uitvoering) zijn 10,00. Om ‘eenheid in tenue’ te realiseren, verzoeken wij iedereen met klem het wedstrijdbroekje en sokken bij de vereniging aan te schaffen.

Sponsoring van jouw team ?
Heb jij een sponsor voor jouw team of wil je voor jouw team warmloopshirts, truien, tassen of andere kleding regelen, dan moet dit altijd via de sponsorcommissie lopen! Neem contact op met Mark vd Mortel via jeugdsponsoring@rkvvdommelen.nl en hij regelt dit, samen met jou en de sponsor, voor jouw team!

Ouderbijeenkomst per team
Ieder jeugdteam organiseert, uiterlijk zaterdag 17 september, een ouderbijeenkomst waarbij de begeleiding van het team kennismaakt met de ouders en direct de teamafspraken met de ouders bespreekt en afspreekt. Graag de datum en tijd van de ouderbijeenkomst doorgeven aan de coördinator en nodig deze daar, bij voorkeur, ook voor uit. Zorg ervoor dat je dit z.s.m. doorgeeft, dan regelen wij een ruimte. Indien gewenst, is er een ‘standaard’ presentatie en/of bewaarboekje voor de ouders beschikbaar.

Vacatures :
Er zijn nog enkele vacatures in te vullen binnen onze jeugdopleiding. Mocht je iemand weten of zelf interesse hebben, dan horen wij dat graag. Het gaat o.a. om de volgende functies, welke eventueel ook ‘part-time’ ingevuld mogen worden, op basis van iemands beschikbaarheid:
- (mede)trainers, o.a. voor Jo15-2, Jo15-3 of Jo17-2
- (mede)trainers bij diverse teams in Jo8 t/m Jo12 (ma en/of woe)
- categorie-coördinator voor Jo8/Jo9

Kijk op onze vacatures-pagina voor meer info ! We kunnen alle hulp gebruiken!

vakantie.jpg

Delen

Lees meer over:
22-23 jeugdopleiding

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!