Update (1/6) trainingen jeugd & senioren

1 juni 2021 12:15

Vanaf vrijdag 5 juni zijn er nieuwe versoepelingen wat o.a. betekent dat alle senioren, zonder beperkingen weer mogen trainen en ook onderling (binnen de club) wedstrijden mogen spelen. Tevens gaat vandaag maandag 7 juni veld 2 (eindelijk ;-)) in onderhoud en gaan we veld 4 gebruiken als trainings- en wedstrijdveld. Veld 3 zal pas begin juli (op zijn vroegst) beschikbaar zijn en veld 5 bij aanvang van het nieuwe seizoen.

Trainingsschema
Er is een nieuw trainingsschema opgesteld i.r.t. de wijziging naar veld 4.

Kleedlokalen 't Heike
Helaas blijven de kleedlokalen vooralsnog tijdens de trainingen en wedstrijden voor onze eigen leden gesloten, lees hier voor meer info.

Berichtgeving KNVB :
Trainingen en wedstrijden senioren
Tweede mooie versoepeling is dat senioren met ingang van 5 juni weer volledig mogen trainen en onderlinge trainingswedstrijdjes mogen spelen bij de eigen vereniging. Dit allemaal zonder beperkingen in groepsgrootte en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden. Helaas mogen senioren nog geen wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.

Deze versoepeling biedt ruimte om als vereniging te starten met zomervoetbal. Voor senioren een uitgelezen kans om dit seizoen toch nog een balletje te trappen, of dat nou in de vorm van een training, wedstrijdje of onderling toernooi is. De KNVB ondersteunt graag op verschillende manieren. Kijk voor alle informatie op www.knvb.nl/zomervoetbal.

Opening kantines en terrassen
Kantines (en terrassen) zijn gelijkgetrokken met de reguliere horeca en mogen dus open onder dezelfde voorwaarden als die er voor de horeca geformuleerd zijn.

Vragen ? Onduidelijkheden ?
Heb je vragen of is er iets onduidelijk ? Als jeugdteam (of Za2/3) neem je contact op met de coordinator van je categorie, bij de senioren neem je contact op met Gilbert. Wil je een onderlinge wedstrijd tegen een ander seniorenteam spelen, dan eerst overleggen en daarna inplannen, zodat er rekening gehouden wordt met elkaar.

Meer mogelijkheden op andere momenten !
Buiten de normale trainingsavonden mogen ook de vrijdagavonden gebruikt worden als trainingsdag. Wil je hiervan gebruik maken? Neem dan contact op met bovenstaande contactpersonen.

20-21 corona senioren