Geweldige VSN Voetbaldagen 2022! - R.K.V.V. Dommelen

Geweldige VSN Voetbaldagen 2022!

26 augustus 2022 17:00

De 21e editie van de Specsavers Voetbaldagen zitten er weer op ! We kijken terug op een fantastische week vol voetbalplezier, enthousiaste deelnemers en vrijwilligers, hoge temperaturen, veel waterplezier en mooie voetbalmomenten ! We willen dan ook alle deelnemers, ouders, de 75 (!) vrijwilligers en bezoekers bedanken voor hun bijdrage !

Na de opening ging de VSN Voetbaldagen van start met de 1e trainingen van de week. Gedurende de week genoten de deelnemers van trainingen, spelvormen (waaronder Kooi- en Boardingvoetbal en straatvoetbal), de voetbalkermis op woensdag en het onderling enthousiasme en voetbalplezier!

DSC_7094.JPGDSC_7077.JPG

DSC_6912.JPGDSC_6797.JPG

DSC_6779.JPGDSC_6582.JPG

Op vrijdag zijn de voetbaldagen met de deelnemers afgesloten middels een prijsuitreiking, waarbij alle winnaars in het zonnetje gezet werden. De vrijwilligers sloten de week af met een barbecue waar alle mooie voetbalmomenten van de week nog eens besproken werden. Er was voor alle vrijwilligers nog een kleine attentie en de jaarlijkse vrijwilligerstrofee 'De toffe Peer' werd uitgereikt aan Geert Rombouts. Zeer verdiend en gefeliciteerd!

Alle foto's zijn te vinden op de speciale fotopagina.

Ook in 2023 zijn er weer voetbaldagen, van ma. 16 t/m vr. 20 augustus. Er kan vanaf 1 november weer ingeschreven worden via de website www.voetbalschoolnederland.nl

Bij vragen of andere zaken, kan er een mail gestuurd worden naar voetbaldagen@rkvvdommelen.nl

DSC_6757.JPGDSC_6203.JPG

jeugd voetbaldagen vsn