Paul Firet verlengt !

Paul Firet verlengt !

7 januari 2020 8:00


RKVV Dommelen heeft de overeenkomst met hoofdtrainer Paul Firet verlengd. Paul zal in het seizoen 20/21 zijn 4e jaar als hoofdtrainer van RKVV Dommelen ingaan. Uit de gesprekken met de spelers, Paul zelf en de overige stafleden bleek dat er wederzijdse tevredenheid is over de samenwerking met elkaar en dat er veel vertrouwen naar de toekomst is.

De afgelopen weken is er gesproken met spelers uit Dommelen 1 en 2, staf, de technische commissie en bestuur over de gang van zaken van ons vaandelteam, de gehele selectie en de toekomst hiervan.  We proeven en constateren een gemoedelijke, fijne en ontspannen sfeer binnen Dommelen 1 en 2. Betrokkenen spreken zich positief uit en geven aan momenteel content te zijn met het reilen en zeilen binnen onze selectie. Dit laatste is niet alleen door de resultaten van ons vaandelteam (behalen van de 1e periodetitel en de huidige eerste plaats op ranglijst), ook de samenwerking tussen Dommelen 1 en 2, de integratie van onze jeugdspelers en de samenwerking binnen de staf en met de jeugdopleiding wordt als positief ervaren.

Het bestuur, de technische commissie en onze hoofdtrainer/coach Paul Firet hebben met elkaar gesproken over hoe ieder deze toekomst van de selectie ziet. Al snel tijdens de diverse gesprekken bleek dat de seinen op groen stonden om nog een jaar met elkaar door te gaan.  Het bestuur is er dan ook trots op om te mogen melden dat het contract met huidige hoofdtrainer Paul Firet met nog een seizoen zal worden verlengd. We feliciteren hiermee Paul Firet en gaan ook voor het komend seizoen de samenwerking met overtuiging en veel vertrouwen aan.

Invulling staf 2020-2021
De komende periode zal er verdere invulling gegeven worden aan de staf van de selectie. Uit de eerste gesprekken daaromtrent is wel gebleken dat de huidige trainer/coach van Dommelen 2, Maikel van Moorsel, gaat stoppen bij Dommelen 2.


Delen

Lees meer over:
Dommelen1 firet selectie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!